Kuuse tee

KAUNIS SUVILA KAHE MAJA, TIIGI JA METSAGA!

HOOV

Kogu selle kauni kinnistu suurus on 5,11 ha, sellest umbes 1 ha hooldatud õueala ja 4 ha metsa. Hoovi peal on kaks hubast maja, garaaz kolmele autole, kuurid, kasvuhoone ja kanala. Krundil on viljapuud, marjapõõsad, lillepeenrad ning samuti kartulipõld ja köögiviljade peenar. Hoovis on olemas ka tiik.
Kinnistu asub väikses tupiktänavas, kõrval on üks naaber, kes hoiab silma peal, et võõrad ei liiguks. Koht on väga vaikne ja rahulik. Ühelt poolt piirab krunti 2022 aasta kevadel ehitatud uus aed, teistest külgedest mets.
Vesi tuleb puurkaevust ning on paigaldatud mitu veefiltreerimissüsteemi - köögis on puhastatud kaevuvesi, eraldi filtreeritud joogivesi ning katlakivita vesi veekeetjas ja kohvimasinas kasutamiseks.
Hoovis on mitmeid kauneid kohti, kus nautida hommikukohvi, värskendada end tiigis peale sauna, kasvatada endale värskeid köögivilju, mängida koos pere ja sõpradega ning nautida ümbritsevat kaunist loodust.

MAJA 1

Elumaja on südamega restaureeritud ning hoitud ilus armas majake. Esimene ruum on avar ja hubane kohvituba, edasi on koridor, wc ja dushiruum, stiilipuhas elutuba, ruumikas köök ja magamistuba. Maja on arukalt planeeritud, maja keskel asub ahi, mis kütab soojaks kõik ruumid korraga - toad asuvad ahju ümber. Maja on korralikult soojustatud ja seega sobib hästi aastaringselt elamiseks. Majja jääb kogu mööbel ja köögitehnika. Maja köetav pind on 50,7 m2.

MAJA 2

Abiruumina vormistatud saunamaja on täiuslik koht külaliste majutamiseks. Maja on kahe-korruseline, hubane ja sobib aastaringselt elamiseks. Esimesel korrusel on elutuba baariletiga, wc, sauna eesruum, saun, dushiruum ja terrass. Teisel korrusel on kaks magamistuba ja lai ilusa vaatega rõdu. Majja jääb kogu mööbel. Maja köetav pind on 75 m2.

ABIHOONED

Krundil asub 56 m2 garaaz kolmele autole, kuur talutehnika jaoks, kuur küttepuude jaoks, kunagi kasutuses olnud kanala, mida saab soovi korral uuesti kasutama hakata ning kasvuhoone. On olemas vihmavee kogumissüsteem. Kogu olemasolev tehnika, k.a muruniiduk ja tööriistad jäävad alles.

ASUKOHT

Ümbrus on looduskaunis ja vaikne. Umbes 1,5 km kaugusel on meri, 3 km kaugusel hooldatud ja puhas supelrand.
Kunda keskus on umbes 5 km kaugusel ning seal on olemas kõik eluks vajalik - toidupoed, kool, lasteaed, polikliinik jne.
Suurim lähedal asuv linn on Rakvere, umbes 25 km kaugusel.
Teekond Tallinnast võtab aega 1 tund.

LISAINFO

Tegemist on 100% maatulundusmaaga.
Müüakse krunt mõlema maja, metsa ja kogu talutehnikaga. Suurepärane võimalus teha ise küttepuid omal maal.
On olemas kõik projektid ja kasutusload.
Samuti on vahetusvõimalus uue 2-toalise korteri vastu Tallinnas.

Kui soovid elada linnamürast eemal rahulikus kaunis kodus või otsid suvilat, kuhu tulla muretult puhkama, võta kindlasti ühendust ja tule kohaga tutvuma!

209 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Kuuse tee
Tubade arv: 5
Korruseid: 2
Üldpind: 143.00 m2