Simo

MÜÜA SUUR KINNISTU 2 MAJA, SAUN 6 KM RAKVEREST!

SUVEKODU VÕI AASTARINGSEKS ELAMISEKS PRIVAATNE MAAKODU KOOS KÕRVALHOONETE JA SAUNAGA!

Tule vaatama ja tee omapoolne pakkumine!

Müügile on tulnud suure krundiga avar ja privaatne maakodu Lääne-Viru maakonnas, mis asub vahetult Tallinn-Narva mnt ääres. Nii Rakvere kui ka Haljala keskus jäävad kõigest 6 km kaugusele.
NB! Kinnistule on võimalik ehitada juurde veel üks eramu, saunapoolsele alale, vallalt selleks luba olemas.

KINNISTU
Krundil asuvad mitmed hooned ning see sobib elamiseks ka kahele eraldi leibkonnale. Kinnistul on elamu, lisaks teine elamiskõlbulik hoone - majandushoone-garaaž,
eraldi asetsev saun ja kelder. See kinnistu sobib elamiseks ka kahele eraldi leibkonnale.

ELUMAJA Maja on ühe korruseline. Selles kodus on eeskoda, esik, vaheruum, duširuum/wc, köök kus asub puiduküttega pliit , suur elutuba, magamistuba ja veranda. Elumajas asuv ahi ja duširuum vajavad veidi korrastamist. Ehitisealune pind majas on 101 m2 ja netopind 81 m2.

MAJANDUSHOONE
See hoone on kohandatud eluruumideks, mis on osaliselt maakivist seintega. Idapoolses osas eluruumid läbi 2- korruse. Esimesel korrusel asuvad eeskoda/esik, elutuba kööginurgaga, pesemisruum/wc ja viimistlemist vajav leiliruum. Teisel korrusel asub eesruum ja kaks eraldi asetsevat tuba. Majas on puituksed, 2-kordsed pvc-raamidel pakettaknad, katuseaknad ja puitraamidel lihtaknad. Põrandaid katavad selles majas põrandalauad. Sisetrepp on ehitatud puidust. Lisahoone taga asub väike väliterrass. Ahi selles hoones vajab ahjusuuet. Elamuosa on vajadusel võimalik laiendada lisaruumide arvelt.
Läänepoolses osas asub kolm ruumi, millest suurim teepoolseim ruum on kasutusel olnud garaažina. Ehitisealune pind 173m2, netopind 142m2.

PALKSAUN Majast eraldi asetseb puudega köetav palksaun, kus on eesruum, pesemisruum ja leiliruum. Sauna juures asub väliterrass koos katusealusega. Duširuumi veetorustik vajab veidi kohendamist.

KELDER Lisahoone kõrval asub avar kelder, mis on osaliselt maa tasapinnast allpool. Kelder hoiab ühtset temperatuuri ja jahedust ka soojadel suvepäevadel.

KATUSEALUNE
Kinnistu serval asub katusealune, mis on kasutusel olnud puukuurina.

HOOVIALA
Kinnistu õueala on mõnusalt avar ning soovi korral on seda veelgi võimalik laiendada. Juurdepääs kinnistule on privaatne, kuid samas on olemas vahetu juurdepääs maanteele. Hoovis on olemas ka suitsuahi.

*Hoonetes on elektrivarustus mille peakaitsme suurus on 25 amprit ja on 3-faasiline.

*Kinnistul on lokaalne vee- ja kanalisatsioonivarustus, vesi tuleb kaevust elektripumba abil ning olemas on kogumiskaev.

*Kinnistule tulev tee on talvel valla poolt lahti lükatud.

LISAINFO
Võta julgesti ühendust ja tule oma unistuste koduga tutvuma!

100 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Simo
Tubade arv: 5
Korruseid: 1
Üldpind: 223.00 m2