Halla tn 17

HEA ASUKOHAGA PEREKODU VESKIMETSAS!

Vaata ka tutvustavat videot, mis on leitav kuulutuse all.

Müüa hubane perekodu hinnatud Veskimetsa piirkonnas. Tegemist on 1997 aastal ehitatud kivimajaga, mis on omakorda täielikult renoveeritud paar aastat tagasi. Renoveerimise käigus sai vahetatud köögimööbel koos tehnikaga, lihvitud parkett ja trepp, värvitud seinad ja vahetatud tapeet.

I korrusel asub esik koos mahukate garderoobikappidega, kabinet, sauna eesruum, kust pääseb maja taga olevale terrassile, saun, pesuruum ja bassein. Sauna eesruumis tekitab hubasust kamina olemasolu. Lisaks asub esimesel korrusel veel wc, katlaruum koos tööriistaruumiga ja garaaž kahele autole. Esikust pääs keldrisse, kus hea jahedas toiduaineid ja jooke hoida.

II korrusel asub suur ja avar elutuba, eraldi köök, kaks magamistuba, vannituba ja wc. Paigaldatud on uus köögimööbel ja tehnika. Elutoas hubasuse loomiseks kamin. Suuremas magamistoas olemas garderoobikapp ning mõlemad magamistoad on otsepääsuga vannituppa. Samuti mõlemas magamistoas olemas rõdu.

III korrusel asub kaks magamistuba ja vannituba koos wc-ga. Olemas kamin ning mahukad garderoobikapid.

Maja koosseisu kokku kuulub 6 tuba pluss abiruumid.

Maja kütteks on õhk-vesi soojuspump. Vajadusel saab kasutada ka tahkeküttel Hareti universaalkatelt. Esimesel ja teisel korrusel vesipõrandaküte, kolmandal korrusel radiaatorid. Võimalik liituda gaasitrassiga. Elektrivõimsus 3x32A.

Paigaldatud on signalisatsioon.

Maja dokumentatsioon korras ja kasutusluba olemas.

Kinnistu on valgusküllane ning aiaga piiratud. Krundi suuruseks 955 m2. Maja ees ruumi parkimiseks mitmele autole.

Veskimetsa asub suurepärase asukohaga Haabersti ja Kristiine piiril. Tänu heale asukohale on kõikidesse linnaosadesse mugav ja kiire liikuda nii auto kui ühistranspordiga. Mõne minuti autosõidu kaugusel asub Rocca al Mare kaubanduskeskus, Stroomi rand, erinevad koolid, lasteaiad, toidukauplused, spordiklubid jpm. Liikuvate inimeste jaoks olemas kergliiklusteed.

Olete oodatud majaga tutvuma!

560 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Halla tn 17
Tubade arv: 6
Korruseid: 3
Üldpind: 336.00 m2