Majaka 3

HEA ASUKOHT VAATEGA KESKLINNALE!

KORTER

Müüa suurepärase asukohaga 3-toaline korter Lasnamäe ja Kesklinna piiril. Akendest avaneb ilus vaade Tallinna Kesklinnale. Korteri koosseisu kuulub läbikäidav elutuba koos avatud köögiga, kaks magamistuba, esik ja eraldiseisvalt vannituba ning wc. Korter on keskmises seisukorras võimaldades koheselt elama asuda. Paar aastat tagasi on paigaldatud uus köögimööbel koos tehnikaga. Vannituba ja wc vajaksid värskendust. Korteril on puitalumiinium aknad. Soovi korral võib mööbel uuele omanikule jääda. Vannitoas ja wc-s olemas põrandaküte.

Korteri juurde kuulub panipaik keldrikorrusel.

MAJA

Majas tegutseb korteriühistu, kelle eestvedamisel on renoveeritud ja vahetatud küttesüsteem, püstakud ja elektrijuhtmestik. Lisaks on värskendatud trepikojad ning soojustatud ja vahetatud katus. Korteriühistul laen puudub. Majas olemas valguskaabel.

PARKIMINE

Tasuta parkimine tõkkepuuga suletud alal.

ASUKOHT

Suurepärane asukoht Kesklinna ja Lasnamäe piiril tänu millele asub kõik vajalik lähedal - toidukauplused, Sikupilli Keskus, Ülemiste Keskus, ühistranspordipeatused, koolid, lasteaiad, Südalinn, restoranid, kohvikud jpm.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

119 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Majaka 3
Tubade arv: 3
Korrus: 3/5
Üldpind: 47.90 m2