Õismäe tee 106

MÜÜA ILUS 3-TOALINE RoDUGA KORTER, HEAS ASUKOHAS!

KORTER

Müügil on valgusküllane 3-toaline korter Õismäe tee 106 majas. Korter asub 9-korruselise maja üheksandal korrusel.
Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos avatud köögiga, 2 magamistuba, esik, vannituba koos tualetiga ja rõdu. Korter on algselt olnud 2- toaline mis on ümber ehitatud 3- toaliseks. Korteri seinu katab osaliselt tapeet ja osaliselt on seinad värvitud. Põrandaid katab laminaatparkett. Kõikides ruumides on paigaldatud pakettaknad. Vannituba ja tualett on plaaditud ja sisse on paigaldatud vann, olemas põrandaküte. Kõik siseuksed on vahetatud ja paigaldatud turva välisuks. Korterisse paigaldatud signalisatsiooni süsteem. Viimasel koorusel võimalik hoiustada jalgrattaid.

Kööki sisustab köögimööbel koos integreeritud tehnikaga (elektriahi, keraamilineelektripliit, õhupuhastaja, nõudepesumasin ja eraldi külmkapp). Magamistuppa on sisseehitatud garderoobikapp.
Viimasel

MAJA

Majas on olemas KÜ. Koridorid on värskendatud ja paigaldatud uus lift. Paigaldatud uued välisuksed ja fonosüsteemid. Majas olemas videovalve.

PARKIMINE

Parkimisvõimalus tasuta maja ees

KÕRVALKULUD

Mõistlikud kõrvalkulud, suvel ca. 75 eur ja talvel ca. 160 eur.

ÜMBRUS

Läheduse kõik eluks vajalik lasteaiad, koolid, ujula, Rocca Al Mare Keskus, oma suurepäraste söögikohtadega ning ostlemis võimalustega. Maja läheduses olemas ühistranspordi peatused, mis tagab suurepärase ühenduse kesklinnaga ja teiste linnaosadega. Spa armastajatele on maja juures olemas uus Ring Spa, mis pakub suurepäraseid sauna ja basseini elamusi.

LISAINFO

Kui soovid seda korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

124 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Õismäe tee 106
Tubade arv: 3
Korrus: 9/9
Üldpind: 49.40 m2