Paldiski mnt 82b

KLIENDIPÄEV 24.04 KELL 16:30-18:00, EELREGISTREERI

KLIENDIPÄEV 24.04.2024
KELL 16:30-18:00
SOODUSTUS 2000 eurot

EELREGISTREERI!
edit.nael@cityproperty.ee
Tel: 5160799

KORTER

Müüa avar ja suurepäraste planeeringuga 3-toaline korter Paldiski mnt 82b majas. Kortermaja on ehitatud 2020 aastal. Korter asub 6-korruselise maja kolmandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad avar elutuba avatud köögiga ning pääsuga suurele rõdule (11,2m2). Olemas kaks eraldi magamistuba, kus ühes walk-in garderoob, mis mahutab palju vajalikku. Vannituba on avar, mida sisustab mugav dušš ning olemas vesipõrandaküte toimub läbi tsentraalse küttesüsteemi. Kogu korteris on vesipõrandaküte, puuduvad radiaatorid. Koridoris on olemas lisaks ruumikas garderoobikapp, kuhu on mugav paigutada pealisrõivaid ja jalanõusid. Olemas eraldi WC ning avar koridor. Korter on hästi hoitud ja suurepärases seisukorras.

Korteri seinad on värvitud heledates toonides ja vannituba on plaaditud. Toa põrandat katab naturaalne laialipiline parkett ja koridoris moodsates toonides keraamiline plaat. Aknad on suured, maast laeni. Korter on lõunapoolne, seega päikesevalgust jagub terveks päevaks.

Kööki sisustab eritellimusel köögimööbel koos vajaliku integreeritud tehnikaga, mis kuulub müügihinna sisse (induktsioonpliit, ahi, nõudepesumasin, kubu, külmkapp). Korteris olemas soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem.

Korter müüakse soovikorral kogu sisustusega.
PARKIMINE/PANIPAIK

Parkimine üks konkreetne koht maja suletud territooriumil katuse all, kuulub müügihinna sisse. Teine parkimine olemas tõkkepuu kõrval. Korteri hinna sisse kuulub ka panipaik.

MAJA

2020 aastal valminud maja on mugava asukohaga ja läheduses olemas kõik eluks vajalik. Majas on olemas lift, mis teeb elu mugavaks kolimisel ja muude suuremate asjade transportimisel. Koridorid on stiilsed, puhtad ja tänapäevased. Majas olemas eraldi jalgrattaruum. Naabrid meeldivad ja viisakad. Maja suletud territooriumil olemsas laste mänguväljak.

KÕRVALKULUD

Madalad kõrvalkulud, suvel ca. 130 eur ja talvel ca. 250 eur.

ÜMBRUS

Maja asub logistiliselt väga mugavas asukohas. Vahetus läheduses on olemas kõik eluks vajalik: koolid, lasteaiad, mänguväljakud ning mitmed toidukauplused. roheline metsasala; kuulus Stroomi rand; terviserajad; promenaad, mis viib Rocca Al Maresse peaaegu vabaõhumuuseumini, võimaldab teil värsket mereõhku nautides sportida ja jalutada; vaid kümne minuti kaugusel asub kesklinn kus suurepärane infrastruktuur. Maja lähedal on ka ühistrantspordipeatus, mis tagab kiire ühenduse Tallinna kesklinna ja teiste linnaosadega.

LISAINFO

Kui soovid seda kaunist korterit vaatama tulla siis võta minuga kindlasti ühendust!

293 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Paldiski mnt 82b
Tubade arv: 3
Korrus: 3/6
Üldpind: 79.70 m2