Astangu tn 21/3

KORTER ON MÜÜDUD!

KORTER

Müüa avar ja hubane 2-toaline korter Haaberstis, Astangu tänaval. Korter asub 2006. aastal ehitatud 8-korruselise kortermaja 2. korrusel, Harku järvest kõigest 10 minuti jalutuskäigu kaugusel.
Kui Sulle meeldivad linnaelu mugavused, aga samas naudid ka looduslähedust ja lemmikloomaga jalutamist või värskes õhus sportimist, siis on see armas kodu just midagi sinu jaoks.
Kõik korteri aknad jäävad maja taha ja akendest avaneb vaade maja taga olevatele puudele ja muruplatsile.

Korteri siseviimistlus on heas seisukorras. Seinte ja lagede värvi on värskendatud ca 6 aastat tagasi ja uus laminaatpõrand paigaldatud ca 2 aastat tagasi. Selle kodu sisekujunduses on kasutatud valdavalt heledaid ning maalähedasi värvitoone, mis ühtse tervikuna loovad väga hubase ja harmoonilise õhkkonna.

Korteri koosseisu kuulub esik koos garderoobikapiga, avar elutuba, kus on ka väike kontorinurk, privaatselt asetsev köök, magamistuba ja wc/vannituba.

Köök on sisustatud eritellimusel valmistatud köögimööbli ja kodutehnikaga (elektripliit, elektriahi, õhupuhasti, külmik, nõudepesumasin).

Vannitoa seinad ja põrand on plaaditud ning põranda hoiab sooja põrandaküte. Olemas on ka pesumasin.

*Soovi korral müüakse korter koos enamuse mööbliga ja tehnikaga.

*Korteri juurde kuulub panipaik maja esimesel korrusel.

MAJA/PARKIMINE

Kortermaja on ehitatud 2006. aastal. Majas toimetab aktiivne korteriühistu ja elavad sõbralikud naabrid. Kortermaja ümbruses on palju rohelust ja aasta soojematel perioodidel saab nautida linnulaulu. Maja ees on lastele mänguväljak.

*Korteri kasutada on üks kindel parkimiskoht. Olemas on ka parkimiskohad külalistele.

ASUKOHT/TRANSPORT

Linnaelule omaselt asub kõik eluks vajalik ja palju enamgi selle kodu läheduses. Piirkonnas on olemas lasteaiad ja koolid. Jalutuskäigu kaugusele jäävad toidukauplused, söögikohad, Harku järve rand, grillikohad ja matkarada jpm. Ekstreemspordi harrastajatele kardirada ja taliujumise võimalus järves. Lemmiklooma omanikele palju võimalusi lemmikuga jalutamiseks. Bussipeatus asub kohe maja kõrval, mis tagab hea ja kiire ühenduse Tallinna kesklinna ja teiste linnaosadega.

LISAINFO

Võta julgesti ühendust, oled väga oodatud selle koduga tutvuma!

137 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Astangu tn 21/3
Tubade arv: 2
Korrus: 2/8
Üldpind: 55.30 m2