Telliskivi 46/2

ÜÜRIDA STIILNE 2-TOALINE, TERRASS!

KORTER

Üürile on tulnud imearmas, omanäoline ning suurepärases asukohas 2-toaline korter Kalamaja südames. Korter on läbi kahe korruse. Korteri koosseisu kuuluvad avar elutuba koos köögiga, dušš koos wc-ga ning terrass, mis aluvad alumisel korrusel. Köögist on pääs mõnusale ca 20 m2 terrassile vaikses sisehoovis kus suvel on tõeliselt nauditav hommikukohvi juua ja grilli teha. Ülemisel korrusel on avar magamistuba ja koridor, kus olemas sisseehitatud garderoobikapp. Korteri muudab omanäoliseks tema planeering ja hästi valitud disain, mis loob kokku terviku. Hubase meeleolu loovad paekivi seinad, mis annavad suurepärase efekti ja mõnusa omapära. Põrandaid katab naturaalneparkett ja koridoris osaliselt keraamilineplaat.
Seinad on tapeeditud ja osaliselt värvitud. Vannituba on plaaditud ja torustik on vahetatud.

Kööki sisustab maitsekas eritellimusel tellitud kvaliteetne köögimööbel koos tehnikaga (keraamiline elektripliit ja elektriahi, disainkubu, külmkapp, nõudepesumasin, pesumasin). Akendest avanevad vaated maja vaiksesse tagahoovi, mis teeb elu mugavaks ja nauditavaks. Korter on väga hubane ning praegune perenaine on lisanud palju maitsekust ja sooja südant ning kogu tervik näeb välja imeline.

MAJA

Maja on täielikult rekonstrueeritud 2007 aastal. Korteril on autonoomne gaasiküttesüsteem, kus alumisel korrusel on põrandaküte ja üle misel korrusel radikaküte. Naabrid on meeldivad ja viisakad.

PARKIMINE/PANIPAIK

Maja ümbritseb aed kus on võimalik parkida vaba parkimise alusel. Korteri kasutuses on üks keldriboks, kus mugav jalgrattaid ja muud vajalikku hoida.

PIIRKOND

Kalamaja näol on tegemist Tallinna ühe populaarsema ja omanäolisema piirkonnaga, mida iseloomustab kaunis ja lõputut silmailu pakkuv arhitektuur ning unikaalne kooslus uutest ja taastatud ajaloolistest hoonetest. Antud korter asub Kalamaja südames, kus väikese jalutuskäigu kaugusel on Salme Kultuurikeskus, Balti Jaama turg, tuntud kohvikud ja restoranid ning Telliskivi loomelinnak. Trammi- ja bussiühendus teiste linnaosadega suurepärane.

LISAINFO

Helista ja läheme vaatame Sinu uue kodu üle!

650€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Telliskivi 46/2
Tubade arv: 2
Korrus: 1/3
Üldpind: 58.80 m2