Rukki tn 2

Hubane kaminaga kahetoaline Pelgulinnas

KORTER
Müügis on heas seisukorras ja vaikses piirkonnas asuv kahetoaline korter, mis paikneb kahekordse puitmaja kõrgel esimesel korrusel. Suurem uuenduskuur on tehtud 2016.a, mil sai värske ilme kogu korter. Kodu köetakse oma gaasikatlaga, see võimaldab kulusid paremini kontrolli all hoida. Lisaks põhikütteliigile on elutoas kamin, et külmadel sügis-ja talveilmadel koju hubasust luua. Aknad on vahetatud puitraamil pakettakende vastu, just nii nagu taolisele puithoonele kohane. Fassaad on renoveeritud.

Kodu koosseisu kuuluvad:
+Uksest sisenedes vasakule jääb elektripõrandaküttega vannituba koos WC-ga.
+Elutuba
+Magamistuba
+Köök
+Väljakujunenud korra alusel kelder

Elutoas põrandal on puitparett ja magamistoa põrandat katab laminaatparkett, vannituba on plaaditud mosaiigiga. Köögis on olemas kõik elementaarne tehnika ning see jääb uuele omanikule. Muu mööbel on kokkuleppel.

KORTERMAJA
Naabrid on mõistlikud ja majas on toimiv korteriühistu. Lähiaastatel on plaanis sokli värskendus ja trepikoja renoveerimine. Kortermajas on vaid 8 korterit, mis lisab elukohale privaatsust. Kinnistul on parajult suur muruplats, et suvel mõnusat ilma nautida, grillida ja soovi korral ka peenart pidada.

PARKIMINE
Parkida saab hoovis ja tänaval tasuta.

KULUD
Igakuised kommunaalkulud on ühistu poolt esitatav üldine arve (aastaringselt ca 140€), milles sisaldub ka remondifond ning eraldi otse teenusepakkujalt tulevad elektri- ja gaasiarve.

Gaasi ja elektriarve sõltub ka valitud paketist, kuid praeguse omaniku näitel on talvel gaas 100-120€, elekter 30-45, suvel gaas 25€ ja elekter 30-45€.

LISAINFO
Kui tundub huvitav, helista julgesti ja läheme koos vaatama.

142 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Rukki tn 2
Tubade arv: 2
Korrus: 1/2
Üldpind: 44.30 m2