Paldiski mnt 199a

TERRASS 79 M2, PARKIMINE GARAAŽIS, PANIPAIK!

KORTER

Müüa kaunis ja hubane 2-toaline korter Harku järve vahetus läheduses. Korteri üldpind on 55,8 m2 millele lisandub 79 m2 suurune terrass. Suurepärane võimalus elada korteris ja nautida suure terrassi võlusid. Terrass on privaatne tänu kõrgele elupuuhekile ning koos mugava istumisnurgaga. Korteri koosseisu kuulub elutuba koos avatud köögiga, magamistuba, vannituba koos wc-ga ja esik. Kortermaja kütteks on kaugküte, korterisse paigaldatud ka jahutus. Igas toas võimalik eraldi toatemperatuuri muuta. Olemas soojustagastusega ventilatsioon. Elutuppa paigaldatud kodukino süsteem. Esikus sisseehitatud garderoobisüsteem. Köögis olemas kogu vajaminev integreeritud tehnika - külmkapp, nõudepesumasin, kubu, pliit, ahi, mikrolaineahi.

Mõistlikud kommunaalkulud koos elektri, kütte ja teiste kuludega jäävad vahemikku 130-200€.

Soovi korral võib kogu piltidel nähtav mööbel jääda uuele omanikule.

Korteri juurde kuulub panipaik.

MAJA/PARKIMINE

Kortermaja on ehitatud 2016 aastal, kus olemas toimekas korteriühistu. Maja ümbrus on hooldatud ja korras. Lähiajal plaanis paigaldada valvekaamerad. Majale on väljastatud energiamärgis B.

Korteri juurde kuulub üks parkimiskoht maa-aluses soojas garaažis.

ASUKOHT

Suurepärane asukoht Haabersti linnaosas, kus läheduses olemas erinevad toidukauplused, koolid, lasteaiad, ühistranspordipeatused, kergliiklusteed, Rocca al Mare Keskus, spordiklubid, Harku järv jpm.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

220 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Paldiski mnt 199a
Tubade arv: 2
Korrus: 1/4
Üldpind: 55.80 m2