Idapõllu tee 4

KORTER ON MÜÜDUD!

KORTER

Müüa avara rõduga päikeseline 3-toaline kodu Haabneeme südames, Idapõllu teel. Korter asub 2012. aastal ehitatud 5-korruselise kortermaja teisel korrusel. Korter on hea planeeringuga, toad asetsevad eraldi ja on väga päikeselised. Suur rõdu on elutoa pikenduseks, kuhu saad luua aasta soojemal perioodil oma paradiisiaia, kus hea päikest nautida või hommikukohvi juua. Haabneeme on hea elukeskkond mugavusi ning looduse lähedust armastavale inimesele. Kõik eluks vajalik ja veel palju enamgi asub lähiümbruses. Liivane mererand jääb sellest kodust kõigest väikese jalutuskäigu kaugusele, kus on hea rannamõnusid nautida, päikeseloojangut imetleda või restoranis maitsvat õhtusööki süüa.

Selle kodu koosseisu kuulub avar esik, walk-in garderoob, ruumikas elutuba koos avatud köögiga, millest pääseb 14,8m2 suurusele rõdule, 2 eraldi asetsevat magamistuba, wc/vannituba.

Köök on sisustatud köögimööbli ja tehnikaga (elektripliit, elektriahi, õhupuhasti, külmik). Vannitoas on olemas vannitoamööbel ja pesumasin.

Selle kodu seinad on valdavalt toonitud heledates pastelsetes värvitoonides. Korteri põrandaid katab naturaalne puitparkett. Vannitoa/wc seinad ja põrand on plaaditud ning olemas on ka põrandaküte.

Korterisse on paigaldatud turvasüsteem ja ise saad valida sobiva teenusepakkuja.

*Korteri juurde kuulub ca 2m² suurune panipaik maja alumisel korrusel, kuhu on võimalik vajadusel ka liftiga sõita.

*Korter müüakse soovi korral koos mööbli ja sisustusega.

*Avar 14,8m2 suurune rõdu.

MAJA/PARKIMINE

Kortermaja asub hinnatud asukohas Haabneeme südames. Maja heaolu ja korrashoiuga tegeleb haldusfirma. Kortermajas on lift. Majas on soojustagastusega ventilatsiooniseade. Lisaks on paigaldatud reguleeritavad ning kaugloetavad radiaatorid, tänu millele saad ise oma küttearveid ja toatemperatuuri reguleerida.
Kortermajas elavad sõbralikud naabrid.

*Korteri kasutada on kindel parkimiskoht maja kõrval asuvas parklas. (kortermaja all asub garaaž, kus aeg-ajalt on müüdud ja rendile antud parkimiskohti). Maja ees asuvad parkimiskohad külalistele.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Haabneeme on Viimsi vallas asuv suurim alevik, kus on olemas kõik mugavaks eluks vajalik. Hea elupaik loodust ning samas mugavust armastavale inimesele. Rand jääb kortermajast ca 15 minutilise jalutuskäigu kaugusele.
Viimsis on olemas kõik suuremad toidukauplused (Selver, Rimi, Maxima, Delice, COOP, Grossi) ning kaubanduskeskustes lisaks veel mitmed kauplused, söögikohad, meelelahutus.
Viimsi SPA ja Viimsi kino annavad võimaluse vaba aega veeta Tallinna kesklinna sõitmata.
Piirkonnas on olemas koolid, lasteaiad, lastehoiud, sportimiseks oma suusamägi ning erinevad terviserajad ja spordiklubid.
Ühistranspordi ühendus Tallinna Kesklinnaga on hästi organiseeritud, mis tagab kiire ja mugava ühenduse Tallinna erinevate linnaosadega.
Bussipeatus jääb majast väikese jalutuskäigu kaugusel.

LISAINFO
Võta julgesti ühendust, oled oodatud selle päikeselise koduga tutvuma!

175 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Idapõllu tee 4
Tubade arv: 3
Korrus: 2/5
Üldpind: 58.60 m2