Randvere tee 17

BRONEERITUD!!

KORTER

Müügile on tulnud hubane 2-toaline korter Haabneemes. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos avatud köögiga, magamistuba, ja vannituba koos wc-ga. Köök/elutuba on suurte akendega ja avar. Koridoris on mahukas sisseehitatud garderoobikapp, mis võimaldab paigutada palju vajalikku. Magamistuba on valgusküllane ja mõnus.

Põrandal on naturaalne tammeparkett ja mida mugav hooldada. Seinad on värvitud heledates toonides, mis lisavad avarust. Koridoris on mahukas walk in garderoobi kapp.

Korter on heas seisukorras. Vannituas ja tualetis on teostatud värske remont, olemas põrandaküte, pesumasin ning vann. Olemas köögimööbel koos vajaliku tehnikaga (keraamilineelektripliit, elektriahi, kubu, nõudepesumasin ja külmik) jääb uuele omanikule.

MAJA

2005. aastal ehitatud kivimaja. Majas on tegus korteriühistu. Turvaline keskkond elamiseks lastega peredele. Välisfasaadi on värskendatud ja trepikojad hooldatud.

PARKIMINE

Korteri juurde kuulub konkreetne parkimiskoht katuseall, mis teeb elu eriti mugavaks talvel. Olemas panipaik, mis kuulub korteri hinna sisse.

KULUD

Külmematel talvekuudel ulatuvad kommunaalkulud kuni ca 200 euroni ja suvel ca 120 eurot

ÜMBRUS

Maja asub looduskaunis piirkonnas, hea infrastruktuuriga Haabneemes. Majast ületee asub lasteaed, kool ja head suusatamisvõimalused. Olemas haigla, polikliinik, kaubanduskeskused, SPA ja tervisekeskus ning erinevad kohvikud ja restoranid. Maja ees olemas jalgratta - jooksurada. Haabneeme rand on mõnusa jalutuskäigu kaugusel. Bussiliiklus kesklinnaga toimib hästi ja kiirelt, bussipeatus on mõnesaja meetri kaugusel. Kesklinnast autoga koju sõidab umbes 20 minutit ning see aeg on täpselt sobiv unustamaks tööpäeva mured ning nautimaks rahustavat merevaadet.

LISAINFO

Kui tundub just see mida otsid siis helista ja lähme vaatama!

145 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Randvere tee 17
Tubade arv: 2
Korrus: 3/5
Üldpind: 54.50 m2