Liikuri tn 10a

MÜÜDUD!

Elamispind 86,3 m2 + 6,8 m2 rõdu.

*Lõunapoolne suur rõdu vaatega merele
*Parkimiskoht maja aluses garaažis, panipaik otse parkimiskoha kõrval
*Ruumikad sisse ehitatud kapid ning magamistoas suur walk-in garderoob
*Kõik toad on avarad ja ruumikad
*Väga hea asukoht, Kesklinna läheduses

KORTER:
Müügile on tulnud super asukohaga uuevääriline 4-toaline korter, mis asub 8-korruselise maja 8. korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad: avatud köök koos kvaliteetse köögimööbli/tehnikaga (pliit, ahi ja külmkapp Electrolux ning nõudepesumasin Bosch), avar elutuba pääsuga rõdule, millest avanenevad imelised vaated merele, Pae Pargi järvele ja T1 vaaterattale, kolm magamistuba, vannituba/tualett ning eraldi WC, esik ning -1 korrusel asuv mahukas panipaik, mis asub täpselt korterile kuuluva parkimiskoha kõrval.

Esikus on väga mahukas garderoobikapp koos sisseehitatud süsteemidega. Tagumises magamistoas mõnus suur walk-in garderoobikapp ning teistes magamistubades samuti riiete jaoks kapid olemas.

Korter on valgusküllane ning päike paistab sisuliselt terve päeva tuppa. Rõdul on lõunapäike kuni loojanguni, mida tõeliselt mõnus merevaatega nautida.

MAJA/KULUD:
2021. aastal ehitatud kvaliteetne 8-kordne liftiga ja 1 maaaluse korrusega raudbetoonist kandekonstruktsiooni ja soojustatud välisseintega korterelamu. Korteris põrandaküte keskküte baasil ning kõikides tubades loomulikult võimalus temperatuuri eraldi reguleerida. Soojustagastusega ventilatsioon aitab küttekulusi madalal hoida. Suvel kulud ca 160 eurot ja talvel ca 220 eurot. Õuealal paiknevad haljastatud platsid, lastele mänguväljad, istepink, sõidu- ja käigurajad ning prügimaja.

PARKIMINE:
Korterile kuulub 1 kindel parkimiskoht maja -1 korrusel. Samuti on külalistele loodud parkimiskohad tänava ääres.

ÜMBRUS/TRANSPORT:
Väga mõnus elukoht, kus kõik eluks vajalik läheduses olemas koos erinevate ajaveetmis võimalustega. Läheduses Lauluväljak, Pae park, Kadrioru park, erinevad spordiklubid, koolid, lasteaiad, poed, mänguväljakuid, puhke- ja virgutusalasid. Kesklinna autoga vaid mõned minutid! Läheduses ühistranspordi peatused, kus hea lihtne igas suunas sõita.

LISAINFO:
Huvi korral võtke minuga julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

339 900€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Liikuri tn 10a
Tubade arv: 4
Korrus: 8/8
Üldpind: 93.10 m2