Kivila tn 42

BRONEERITUD!

ÜÜRIDA HUBANE 1-TOALINE KORTER!

KORTER ON VABA ALATES 1.JAANUARIST! Koduloomad pole lubatud

Üürile anda hubane, viisakas 1-toaline korter Lasnamäel. Korter asub 9-korruselise maja kaheksandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba, köök, esik, panipaik, vannituba koos wc-ga ja rõdu.

Korteris on kõik eluks vajalik – köögis on köögimööbel koos elektripliidi ja ahjuga, mikrolaineahi, külmik, pesumasin, laud ja toolid, elutoas diivanvoodi, riidekapp, televiisorilaud, väike vaip põrandal, tulemas ka mahukas kummut. Paigaldatud pakettaknad. Elutoa põrandat katab naturaalne parkett, esikus ja köögis on laminattparkett. Seinad on värvitud heledates toonides, mis lisab avarust. Vannitoas on vann duššiga, kraanikauss ja peegel ning wc.

Korteri aken jääb sisehoovi poole, kust paistab päevane päike, mis teeb korteri päikeseküllaseks.

KÕRVALKULUD

Väga mõistlikud kommunaalkulud, suvel ca. 35€, talvel ca. 120€ (sõltuvalt veetarbimisest).

MAJA/PARKIMINE

Tegemist on 1985.aastal ehitatud paneelmajaga. Maja otsaseinad on soojustatud, liftid on renoveeritud. Paigaldatud videovalve. Välisuksed on vahetatud ja paigaldatud fonosüsteemid. Parkimine maja ees ja ümbruses on tasuta.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub väga mugavas kohas. Maja kõrval asub ilus Tondiloo park, kus on tore vaba aega veeta nii sõprade, kui ka perega – pargis on lastemänguväljak, korvpalliväljak, korraldatakse ka erinevad tasuta üritused elanikkele. 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel on uus ilus Tondiraba park erinevate lõbutsemis- ja sportimisvõimalustega ning Tondiraba Jäähall. Ümbruses on mitmed kauplused ja kaubanduskeskused (Maxima XXX, Grossi kauplus, Selver, Mustakivi Prisma, Lasnamäe Centrum, Mustakivi keskus). Lähedal on ka mitmed bussipeatused, kust saab mugavalt sõita kesklinna.

LISAINFO

Võta ühendust ja lähme seda hubast korterit vaatama!

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür, tagatisraha ning lepingutasu.

400€

Tehingu liik: Üürile antud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kivila tn 42
Tubade arv: 1
Korrus: 8/9
Üldpind: 32.70 m2