Pikk tn 12

AVAR JA STIILNE KORTER PÄRNU SÜDAMES!

Anda üürile prestiižikas korter Pärnu südalinnas.

KORTER

Luksuslik korter kesklinna elustiili armastavale inimesele. See kaunis korter on täielikult möbleeritud ja kõigi mugavustega. Sisustuses kasutatud kvaliteetset tehnikat ja mööblit. Korteri koosseisu kuuluvad esik, avatud köök-elutuba, 3 magamistuba, 1 suurem wc-vannituba ja lisaks 1 eraldiseisev wc. Suures wc-vannitoas olemas 2-kohaline valamu ja klaasiga eraldatud dušinurk. Korteris sees on olemas panipaik, kus rohkelt hoiustamisruumi ning pesumasin ja kuivati. Lisaks on ka väljaspool korterit üldkoridoris eraldi lukustatud panipaik. Kõik magamistoad asetsevad eraldi, suures magamistoas asub walk-in garderoob. Köögis on suur 3-kohaline söögilaud/töötasapind ja kõrgkvaliteediline köögimööbel, kus olemas küpsetusahi, mikrolaineahi ning asjade hoiustamiseks on rohkelt kappe/sahtleid. Köögis on olemas nõudepesumasin. Avaras elutoas asub söögilaud 6-le, lai nurgadiivan, telekas, riiulid ning tuba kaunistab suur roosipuu. Selles korteris on suured panoraamaknad ja kõrged laed, mis loob palju valgust. Kõikidest tubadest pääseb suurele rõdule (14,7 m²).

* Jahutus ja ventilatsioon juhitav eraldi igas toas.
* Üks panipaik korteris ja teine lukustatud hoiustamisruum lisaks üldkoridori peal.
* See kaunis korter on täielikult möbleeritud.

MAJA/PARKIMINE

Esindusliku arhitektuuriga Martensi maja asub kaunis Pärnu kesklinnas ja on ehitatud 2018. aastal. Majas on avarad koridorid ning on olemas mahukas lift. Alumistel korrustel asuvad büroohooned ja ülemistel korrustel eraldi lukustatud ukse taga korterid.
Parkimine on võimalik kõrval asuvas Port Arturi kaubanduskeskuse parkimismajas, kus võimalik parkida nii tunni-, päeva kui ka kuuajalise loaga. 1 päev 5 € (00.00-24.00). Kuukaart 30 €/kuu*.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Korter asub Pärnu südames. Kõik eluks vajalik on jalutuskäigu kaugusel: restoranid, spordiklubid, kaubanduskeskused, ühistranspordipeatused kui ka meelelahutuskohad. Pärnu bussijaam asub Martensi maja vastas. Väikese jalutuskäigu kaugusele jääb Pärnu vanalinn ja keskväljak ning Pärnu rand. Vahetus läheduses asuvad Endla Teater, Pärnu Muuseum,-Kontsertimaja ja -Jahtklubi.

LISAINFO

* Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda ühe (1) kuu üüri ettemaks 1300€, tagatisraha 1300€ ja lepingutasu 1300€.
* Üürile lisanduvad kommunaalkulud.
* Minimaalne üüriperiood 3 kuud.

Helista, oled oodatud selle kauni korteriga tutvuma!

1 300€

Tehingu liik: Üürile antud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Pikk tn 12
Tubade arv: 4
Korruseid: 5
Üldpind: 112.50 m2