Päevalille tn 8

Penthouse 2 parkimiskohta ja panipaik

KORTER

Müügile on tulnud 2- toaline penthouse, kahe parkimiskohaga ja panipaigaga.

Ainulaadne kortert Rocca Towersis III aadressil Päevalille 8. Julge tänapäevane arhitektuur, läbimõeldud ruumiergonoomika ja hubane territoorium.

Kahel korrusel asuv korter valminud 2022. aastal ning on täielikult sisustamata, mis annab uuele omanikule võimaluse korteri sisustada ja kujundada just oma maitse järgi. Enda jaoks või hea variant inversteeringuks, väga arenevas rajoonis.

Korteril on väga mõnus planeeringuga - korterisse sisenedes ootab ees suur esik, kuhu on võimalik paigaldada mahukas garderoobikapp. 2-toaline penthouse läbi kahe korruse. Esimesel korrusel paikneb esik, eraldi WC, tehnoruum kuhu on võimalik paigutada palju vajalikku, suur tuba panoraamakentega ja avatud köögiga. Teisel korrusel on võimalik teha väike kabinet, magamistuba põrandal on pehme vaipkate koos oma vannitoaga WC ja duššiga ja LED peegliga.

Sinu uus kodu kus valgus ja avarus saavad uue tähenduse. 5,9 meetrit laed ja läbi kahe korruse kõrguvad aknad loovad unikaalse kodu otse pilve piiril, Siin saad nautida päikeseloojanguid. Panoraamvaated topelt kõrged aknad, korteri põrandaid katab 1- BOENi tippkvaliteediga naturaalne ühelipiline tammeparkett, mille kõrval toob magamistuppa pehmust vaipkate. Vannitubades on paigaldatud marmori mustriga plaat, millele seovad tervikuks Laufeni peene jooneva valamud, vannituba, duširuum ja külaliste tualettruumi on lahendatud kvaliteetse Laufeni sanitaarkeraamikaga aktsendiks mustades toonides sanitaartehnika ja Hansgrohe sanitaartehnika .

Tänu suurtele akendele on korteris palju loomulikku päevavalgust. Mugava sisekliima tagab vesipõrandaküte, mida saab reguleerida ruumipõhiselt. Ruumide hea õhuvahetuse ja tervisliku siseõhu tagab korteripõhine soojustagastusega ventilatsioon. Mõlemal korrusel on paigaldatud konditsioneer.

MAJA/PARKIMINE JA PANIPAIK

2022. aastal ehitatatud uusehitis Rocca Tower III on Rocca Towersi kvartalisse kerkinud 18-korruseline kõrghoone, mis paikneb ikoonilises asukohas Rocca al Mare südames panoraamvaadetega merele, loomaaiale, vanalinnale ning Kakumäe ja Harku rohelusele. C-energiaklass maja. Mitmekorruseline ilmastikukindel parkimismaja ning avar möbleeritud topeltkõrge laega fuajee.

*Korteri hinnas sisaldub 2 eraldiseisvat parkimiskohta maa-aluses parklas. Parkimiskohtadel on hea ligipääs autol.

*Korteri juurde kuulub üks suur panipaika.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Selles linnaosas on arenenud infrastruktuur. Lähimad kauplused , kaubanduskeskus Roccal mare , kohvikud ja restoranid on majast mõneminutilise tee kaugusel. Neile, kes armastavad aktiivset ajaveetmist, on palju sportimisvõimalusi. Lastega peredele on oluliseks plussiks mitme lasteaia ja kooli olemasolu piirkonnas, samuti eluhoone juurde kuulub haljastatud väliterrass koos mänguväljakuga. Kesklinna jõuab autoga kõigest 7-10 minutiga. Väga hea transpordi ühendus. Lähedal mets ja terviserajad, tunnustatud spordiklubid ning tervisekeskus ning jalutuskäigu kaugusele jäävad Harku järv, meri ja rannapromenaad.

299 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Päevalille tn 8
Tubade arv: 2
Korrus: 18/18
Üldpind: 67.60 m2