Kaselaane tn 7/2

AVAR 4-TOALINE KORTER SAUNA JA TERRASSIGA!

Müüa väga ilus avara planeeringuga korter Kasekodu elamurajoonis Laagris. Korter on 4-toaline ning asub 3-korruselise maja 1-korrusel. Maja paikneb Kaselaane tänava tagumises reas, seetõttu on korter vaikne ning tänavamüra sisse ei kostu.

Sisepinnaks on 87,4m2. Lisaks kuulub korteri juurde avar 24m2 terrass, kus on suvel mõnus grillida või niisama aega veeta.

Korteri koosseisu kuulub avatud elutuba/köök (30,4m2), kolm magamistuba (14,3m2 ; 11,8m2 ja 11,6m2), esik (10,0m2), wc/dušširuum (5,6m2), saun (2,2m2) ja eraldi wc (1,5m2).

Siseviimistluses on kasutatud kvaliteetseid materjale. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Tubade seinad värvitud.

Müügihinnas sisaldub köögimööbel koos integreeritud tehnikaga, esikus mahukas lükandustega garderoobikapp, suurimas magamistoas mahukas garderoob, vannitoas vannitoamööbel.

MAJA
Tegemist on 2018 aastal valminud 3-korruselise B energiaklassiga kvaliteetse kivimajaga. Majas on lift ning fonolukusüsteem. Väga hästi toimiv korteriühistu. Naabrid on toredad ja sõbralikud.

KÜTE, VENTILATSIOON JA KULUD
Maja kütmiseks on ökonoomne gaasiküte. Radiaatorid on tubades eraldi reguleeritavad. Ventilatsiooniks soojustagastusega sundventilatsioon, mis tagab mõnusa ning värske sisekliima. Kommunaalkulud suvel ca 170 eurot, talvel kuni 300 eurot.

PANIPAIK
Hoone esimesel korrusel paikneb ruumikas 2,1m2 panipaik, kuhu pääseb ligi nii trepikojast kui õuest.

PARKIMINE
Parkimiskohad asuvad maja ees oleva tee servas ning neid jagub piisavalt nii elanikele kui külalistele.

ASUKOHT
Logistiliselt ideaalses asukohas, paiknedes kõigest paarisaja meetri kaugusel Tallinna piirist. Kõik eluks vajalik on läheduses olemas. Nõlvaku lasteaed asub ligikaudu 200m kaugusel, Laagri kool 3km kaugusel. Lähimatest kauplustest Selver jääb ligikaudu 1km kaugusele, Laagri Rimi, Maksimarket ja Bauhof jäävad 2km kaugusele.

Maja tagant voolab pääsküla jõgi, mille servast kulgeb jalutusrada.

Kasekodu elamurajooni on rajatud ka lastemänguväljakud, kus on mugav ja turvaline lastel mängida ning mängukaaslastest puudust ei tule. Lähiajal plaanib vald juurde rajada veel teisigi atraktsioone (korvpalliplats, ronimisseinad jpm.).

Linnaliini bussipeatus asub ligikaudu 700m kaugusel (buss nr 18 sõidab kesklinna Viru keskusesse). Laagri rongipeatus jääb 1km kaugusele.

LISAINFO
Huvi korral võtke julgelt ühendust ning olete oodatud korteriga tutvuma!

299 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kaselaane tn 7/2
Tubade arv: 4
Korrus: 1/3
Üldpind: 87.40 m2