Lastekodu 26

ÜÜRIDA HEA ASUKOHAGA RETROHoNGULINE KORTER!

KORTER

Üürida avara planeeringuga, valgusküllane korter Kesklinna ja Kadrioru piiril Lastekodu 26 majas. Korter on hoovi poole vaadetega, valgusrohke ja päikesepoolne. Kuna vaated jäävad hoovi poole siis on garanteeritud rahu ja vaikus.

Korteri elamispinda on 30,3 m2. Koosseisu kuuluvad:

- Valgusküllane elutuba
- Köök
- Vannituba koos WC, olemas pesumasin
- Esik koos garderoobinišiga

Siseviimistlusel kasutatud heledaid kirkaid värvitoone, mis annab juurde ruumikust. Enamus seinu on värvitud ja sisekujunduses on valitud maitsekad retrolikke detaile. Elutuba on avar ning seda sisustab vajaminev mööbel. Köögis olemas vajalik tehnika (elektripliit, külmkapp, veekeetia,pesumasin). Koridoris ja toas olemas garderoobinišid kuhu mugav asju paigutada. Olemas, dušinurk koos wc-ga. Korteris on olemas kõik eluks vajaminev mööbel.

MAJA

Maja on hästi korrastatud ja hooldatud. Fassaad on soojustatud ja maja katus vahetatud. Trepikojad värskendatud ja puhtad.

KÕRVALKULUD

Suvel ca 50 eurot ja talvel ca 100 eurot

ASUKOHT

Kui soovid elada Kesklinnas ja Kadrioru läheduses ning teisest küljest pead lugu rohelusest ja toredatest parkidest siis see asukoht on just sulle mõeldud. Tagatud on turvaline ja kaasaegne elukeskkond.mLäheduses Kadrioru park, bussijaam, lennujaam ja kõik eluks vajalik! Toidukauplustest läheduses Prisma, Stockmann ja Selver ja Grossi pood. Maja asub ühesuunalisel tänaval. Suurepärane kodu kesklinna mugavusi armastavale inimesele. Trammipeatus maja läheduses, hea ühendus südalinna (5 minutit) ja teiste linnaosadega.

Kui hindad kesklinna ja mugavust on see just midagi sinule, helista kindlasti ja läheme tutvuma!

450€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Lastekodu 26
Tubade arv: 1
Korrus: 3/5
Üldpind: 30.30 m2