Punane tn 39

HUBANE, AVAR 3-TOALINE KORTER, OLEMAS RoDU!

KORTER

Müügile on tulnud ruumikas 3-toaline korter Lasnamäel, mis on läbi maja planeeringuga, ilus, puhas ja hästi hoitud. Korter asub 9-korruselise maja üheksandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad esikuga ühendatud elutuba, millest on läbipääs avatud kööki, kaks magamistuba, walk-in garderoob, vannituba, wc ja rõdu. Elutoa, ühe magamistoa ja köögi aknad avanevad maja ette, teise magamistoa aken on vaatega maja taha ja väljapääsuga klaasitud rõdule. Hommiku päike paistab rõdule ja magamistuppa, teistesse tubadesse paistab õhtu päike. Korteris on paigaldatud pakettaknad ja metallist turvavälusuks.

Korter on renoveeritud, vahetatud torustik ja elektrijuhtmestik. Paigaldatud uued reguleeritavad ja kaugloetavad radiaatorid, mis tagab mugavuse ja madalamad kütekulud vastavalt enda kasutusele. Köögis on paigaldatud ilus köögimööbel ja tehnika: elektripliit, elektriahi, kubu, mikrolaineahi, külmkapp ja pesumasin. Uuele omanikule jääb vajadusel kogu korteri sisustus, v.a. diivanilaud, TV ja nurgariiul saalis.

KOMMUNAALKULUD

Mõistlikud kõrvalkulud, mis suvel on ca. 65€ ja talvel 150€ (lisandub vesi ja elekter vastavalt tarbimisele).

PARKIMINE

Parkimine on maja ümber tasuta.

MAJA

Tegemist on 1978.aastal ehitatud paneelmajaga. Majas tegus KÜ. Maja küljed on soojustatud, katus renoveeritud. Majas on vahetatud kogu kütesüsteem. Trepikojad värskelt renoveeritud ja puhtad. Lift on renoveeritud.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub suurepärases asukohas. Maja lähedal on lasteaiad ja koolid, ümbruses on mitmed kauplused (Maxima, Rimi, Lasnamäe turg, Idakeskus), autoga sõites jõuab mõne minutiga suurematesse kaubanduskeskustesse (Lasnamäe Prisma, Lasnamäe Centrum, Mustakivi keskus, T1 kaubanduskeskus, Ülemiste keskus, Sikupilli keskus). Väga palju erinevaid võimalusi vabaaja veetmiseks ja sportimiseks – läheduses on Kumu muuseum, Kadrioru park, Pae park jooksuraja -ja spordiväljakuga, Lasnamäe kergejõustikuhall, Idakeskuse spordihall ja palju muud. Väga hea ühistranspordiühendus – olemas mitu bussipeatust, kust saab kiiresti ja mugavalt nii kesklinna, kui ka teistesse linnaosadesse.

LISAINFO

Kui tunned huvi selle toreda, hubase korteri vastu, anna märku ja lähme vaatama!

153 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Punane tn 39
Tubade arv: 3
Korrus: 9/9
Üldpind: 66.00 m2