Muhu tn 1

MÜÜA 3-TOALINE KORTER ÜMBEREHITATUD 4-TOALISEKS

KORTER

Müügile on tulnud 3-toaline korter, mis on ümberehitatud hubaseks 4-toaliseks korteriks ja asub 9-korruselise maja neljandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos avatud köögiga, kolm magamistuba, rõdu, esik ja vannituba koos wc-ga. Uuele omanikule jääb kogu korteri sisustus, v.a. televiisorid, mikrolaineahi, kohvimasin, väikelapse voodi ja lastetoa riiul.

Korteris on renoveerimise käigus vahetatud elektrijuhtmestik ja kanalisatsiooni torustik. Põrandaid katab laminaatparkett. Seinad on värvitud sümpaatsetes, tänapäevastes värvitoonides. Vahetatud kõik korteri siseuksed ja paigaldatud turvavälisuks. Köök-elutuba sisustab eritellimusel tellitud mööbel koos integreeritud tehnikaga (keraamiline elektripliit, elektriahi, kubu, külmkapp).

KOMMUNAALKULUD

Mõistlikud kommunaalkulud, mis on suvel ca. 90-100€ ja talvel ca. 210-230€ (sisaldab kolme lapsega pere veekulu).

PARKIMINE

Parkimine maja juures ja selle ümbruses tasuta.

MAJA

Tegemist on 1987.aastal ehitatud paneelmajaga. Majas on tegus ja toimekas KÜ. Maja otsaseinad ja katus on soojustatud, trepikojad renoveeritud, meeldivad ja puhtad. Välisuksed on vahetatud ja paigaldatud fonosüsteemid. Majas on paigaldatud uus kanalisatsioonitorustik.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub suurepärases asukohas. Maja ees on kaks lasteaeda, läheduses on koolid, ümbruses on mitmed kaubanduskeskused (Maxima XXX, Lasnamäe Prisma, Lasnamäe Centrum, Mustakivi keskus). Väikese jalutuskäigu kaugusel on bussipeatus, mis annab hea ühenduse kesklinna ja teiste linnaosadega. Maja kõrval on Tondiloo park ja väikese jalutuskäigu kaugusel on Tondiraba park, kus on palju võimalusi nii perega vabaaja veetmiseks, kui ka sportimiseks. Tondiraba pargi kõrval on Tondiraba Jäähall, kus toimuvad spordivõistlused, kontserdid ja kus tegutsevad erinevad harrastusgrupid.

LISAINFO

Kui tunned huvi selle toreda, hubase korteri vastu, anna märku ja lähme vaatama!

149 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Muhu tn 1
Tubade arv: 4
Korrus: 4/9
Üldpind: 64.80 m2