Andrekse tee 70

KLIENDIPÄEV 24.08 KELL 18:00-19:00

KLIENDIPÄEV 24.08 KELL 18:00-19:00!

VAJALIK EELREGISTREERIMINE E-MAILI VÕI TELEFONI TEEL!

MÜÜA PAARISMAJABOKS TALLINNA ÜHES HINNATUMAS PIIRKONNAS PIRITAL ANDREKSE TEEL

MAJA
Tegemist on 2004 aastal TTP poolt väga kvaliteetselt ehitatud paarismajaga. Välisseinad väikeplokist, välisviimistluse materjaliks krohv, katusekatteks rullmaterjal. Maja on värvitud ning sokkel on uuendatud 4 aastat tagasi. Aasta tagasi on renoveeritud trepp.

PLANEERING
Esimesel korrusel asub avatud elutuba-köök, wc/dushiruum saunaga, esik, tehnoruum ning soe garaaž. Elutoast pääseb maja taga asuvale päikeselisele terrassile. Lisaks asub hoovi nurgas teine terrass, kus on hea õhtupäikest nautida ning grillida.
Teisel korrusel asub kolm eraldi magamistuba, wc/vannituba mullivanniga ning kaks garderoobi.
Olemas on ka võimalus ehitada lisa tuba garaaži katusele.

SISEVIIMISTLUS
Tubade seinad on värvitud ning osaliselt tapeeditud. Põrandaid katab kvaliteetne naturaalne tammeparkett. Märjad ruumid ning esiku põrand plaaditud. Siseviimistlus on hästi säilinud, kuid tänu majaosa vanusele vajab mõningast kaasajastamist.

KÜTE, KOMMUNIKATSIOONID JA KULUD
Majaosa kütmiseks ning sooja vee tarbeks on gaasikatel. Mõlemil korrusel on soojuskandjaks vesipõrandaküte, mis on tubade kaupa eraldi reguleeritav. Elutoas annab sooja ka kamin. Ventilatsiooniks soojustagastusega sundventilatsioon. Gaasiarve talvel on jäänud 200 kuni 300 euro kanti. Lisandub elekter ning vesi vastavalt tarbimisele.

HOOV
Hoov on haljastatud ning aiaga piiratud. Autovärav puldiga avatav. Majaesine ning parkla on kaetud tänavakiviga. Privaatsust lisab kõrge elupuuhekk. Hoovi on paigaldatud ka elektriauto laadija (Tesla) ning tööstusvoolu pistik.

ASUKOHT
Tegemist on vaikse ja rahuliku väljakujunenud elukeskkonnaga. Teed asfalteeritud ning valgustatud. Majaosa asub vaiksel tupiktänaval, kus paiknevad vaid mõned eramud. Pirita suplusrand jääb majast vaid mõnesaja meetri kaugusel.

Väga hea ühistranspordi ühendus linnaga, lähim bussipeatus jääb majast mõne minuti jalutuskäigu kaugusele. Läheduses asuvad ka erinevad lasteaiad ja koolid.

LISAINFO
Kui tunned, et see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ning läheme koos vaatama.

525 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Andrekse tee 70
Tubade arv: 4
Korruseid: 2
Üldpind: 155.40 m2