Marsi tn 3b

Avar 2-toaline, parkimine ja panipaik hinnas!

Sinu võimalus soetada korter kiirelt arenevasse ja kõigi mugavustega Kristiine Citysse!

KORTER
Müügile on tulnud avar ja valgusküllane 2-toaline korter Kristiines, Marsi 3b majas, korter asub maja neljandal korrusel ning on väga hea planeeringuga, akendest ilusad vaated.

Korteri koosseisu kuuluvad avatud köögiga elutuba, magamistuba, eraldi walk-in garderoob, mis on hetkel kasutusel kodukontorina, esik ning vannituba koos tualetiga.

Korteris on kaasaegne vesipõrandaküte, soojustagastusega sundventilatsioon ning kolmekordse klaasiga puit-alumiinium aknad. Seinad värvitud heledates toonides, tubade põrandatel tamme parkett, vannituba on plaaditud.

Uuele omanikule jääb kvaliteetne köögimööbel koos integreeritud tehnikaga (pliit, ahi, nõudepesumasin, külmkapp), esikus ja magamistoas mahukad garderoobikapid ning vannitoa sisustus, muu mööbel kokkuleppel.

KÕRVALKULUD
Kommunaalid talvel ca. 180 eur, suvel ca. 120 eur (sisaldab vett ja elektrit).

MAJA/PARKIMINE/PANIPAIK
Kristiine Majad, mille hulka Marsi 3b maja kuulub, on funktsionaalsed ja hästi läbimõeldud B energiaklassi hooned, mis tagavad kasutajale mugavuse, ökonoomsuse ja igati kaasaegse turvalise elukeskkonna. Majade hoovid on autovabad, haljastatud ja puhkealadega.

KORTERI HINNALE LISANDUB PANIPAIK 5000 eur.
KORTERI HINNALE LISANDUB PARKIMISKOHT MAJA ALL OLEVAS GARAAŽIS 12500 EUR.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Väga hea asukoht, teised linnaosad nagu näiteks Mustamäe, Südalinn, Rocca al Mare, jmt on vaid lühikese autosõidu kaugusel. Jalutuskäigu kaugusel asub Järve männimets, kus lookleb ca 2,5km pikkune Järve terviserada, mis sobib vaba aja veetmiseks kui sportimiseks nii suvisel kui talvisel ajal.
Mitmed kauplused jalutuskäigu kaugusel sh Tondi Selver, lisaks spordiklubi Forus, tenniseväljak, koolid, lasteaiad, erinevad söögikohad Tondi Resto mt.

Väga head ühistranspordiühendused erinevate linnaosadega.

LISAINFO
Helista, oled väga oodatud korteriga tutvuma!

209 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Marsi tn 3b
Tubade arv: 2
Korrus: 4/5
Üldpind: 54.40 m2