Tööstuse tn 2a

KORTER
Müügile on tulnud avar, läbimaja planeeringuga 3-toaline korter Kohila kesklinnas. Korter asub 3-kordse maja 3-korrusel misläbi vaikus ja rahu on tagatud. Aastate jooksul on korter läbinud mitu värskenduskuuri ning heaperemehelikult hoitud: kapitaalselt renoveeritud vannituba, paigaldatud uus köögimööbel koos integreeritud tehnikaga, osaliselt avatud köök, vahetatud aknad, vahetatud välja vee- ja kanalisatsioonitorustik ning osaliselt elektrijuhtmestik (köök, elutuba, vannituba). Korteri koosseisu kuuluvad: elutuba, köök, 2 magamistuba, vannituba, tualett ning suur ja avar esik. Kõik toad asetsevad eraldi.

MAJA | PARKIMINE
Maja on ehitatud 1987-aastal. Majas tegutseb aktiivne ja tubli korteriühistu: aastate jooksul on renoveeritud maja fassaad, värskendatud trepikojad ja katus ning vahetatud välja elektrijuhtmestik.
Parkimine on võimalik maja ees asuvas parklas.
*Soovi korral on võimalik juurde osta läheduses asuv garaaži boks.

ÜMBRUS | TRANSPORT
Korter asub logistiliselt suurepärases asukohas Kohila valla keskuses. Kõigest jalutuskäigu kaugusel asuvad mitmed poed, koolid, lasteaiad, perearstikeskus, pargid ning terviserajad. Tallinna kesklinn asub kõigest poole tunnise rongi sõidu kaugusel või 25 minutilise autosõidu kaugusel.

LISAINFO
Kui tunned, et just see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

90 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Tööstuse tn 2a
Tubade arv: 3
Korrus: 3/3
Üldpind: 58.60 m2