Lastekodu tn 39

TRENDIKAS KAHETOALINE KESKLINNA KODU

KORTER

Ilus ja hele skandinaavia stiilis 2-toaline linnakorter bussijaama vastas asuva kivimaja teisel korrusel. Korteri kõik aknad avanevad kesklinna poole ning võimaldavad jälgida mis linnas teoksil.
Elupinna moodustavad avar elutuba koos eraldiasuva köögiga ning magamistuba, kuhu on planeeritud mahukas walk-in garderoob. Esikust pääseb miniruumi, mis on kohandatud pesu pesemiseks ning duširuumi. Duširuum ja WC asuvad koos.

Mõne aasta eest on korter täielikult renoveeritud, vahetatud on aknad ja siseuksed (puidust) ning uuendatud siseviimistlus. Põrandatel on helendatud tammeviimistlusega parkett ja seinad on värvitud maitsekates helehallides toonides. Stiilset aktsenti lisavad mustad ukselingid, mustad lülitid ja minimalistlikud kuppelvalgustid.
Duširuumi seinad on plaaditud trendika geomeetriakujundiga keraamikaga. Segistid on Grohe kaubamärgilt. Duširuumis on ka elektriline põrandaküte ning soojendusega rätikukuivatustoru. Ruumis on ka elektriline väljatõmbe ventilatsioon.

Korterisse jääb eritellimusel valmistatud köögimööbel koos BEKO tehnikaga, garderoobide sisud, sanruumide sisustus ja INDESIT pesumasin.
Fotodel näha olev lahtine tarbemööbel ning aksessuaarid (sohva, voodi, söögilaud toolidega, vaip, diivanilaud, tumba, esiku nagid, pink ja peegel) sisalduvad samuti müügihinnas. See loob soovi korral ka hea võimaluse täielikult sisustatud korteri välja rentimiseks.

Kogu hoone keskküttesüsteem on kaasajastatud ning radiaatorid (reguleeritavad) on asendatud tänapäevaste ökonoomsete mudelitega. Elektrisüsteem ja veetorustikud on samuti uuendatud. Korteri tarbevee soojendamine toimub gaasiseadmega.
Kommunaallkulude koondsumma suvel/talvel on ligikaudu 80€/170€

MAJA / PARKIMINE / PANIPAIK

Hoone on viisakas kuuekümnendate aastate kivimaja, mis on kaetud tumehalli terrasiitkrohviga.
Maja taga asuvas suletud sisehoovis on võimalik parkida autot. Korteri kasutada on ka eraldi panipaiga ruum keldrikorrusel.

ÜMBRUS / TRANSPORT

Asukoht on väga mugav, kõik suuremad kesklinna kaubandustänavad on jalutuskäigu kaugusel. Tartu maanteed pidi mõned peatused allapoole liikudes jõuad Stockmanni kaubamaja juurde ja paarsada meetrit ülespoole astudes oled Sikupilli kaubanduskeskuse ja Fahle keskuse juures. Siinsamas on bussijaam ning Keskturg. Kõik peamised bussi- ja trammipeatused on vahetus läheduses.

LISAINFO

Helista - kõik lisaküsimused on teretulnud. Oled oodatud selle koduga tutvuma!

159 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Lastekodu tn 39
Tubade arv: 2
Korrus: 2/5
Üldpind: 39.40 m2