Pelguranna tn 3

Mõnus stuudiokorter Stroomi ranna lähedal!

Tere tulemast unikaalsesse elamispinda Pelguranna südames, aadressil Pelguranna 3!

See ainulaadne 1-toaline stuudiokorter pakub rohkelt päikesevalgust ja hubast atmosfääri. Ideaalne neile, kes hindavad mugavust ja lähedust Stroomi rannale, mis on vaid 500 meetri kaugusel.

Miks see korter eriline on:

Valgusküllane ja Avar: Korteris on suured aknad, mis lasevad loomulikul valgusel vabalt sisse voolata, luues avatud ja avara tunde.

Suurepärane Asukoht: Stroomi rand on vaid jalutuskäigu kaugusel, pakkudes suurepärast võimalust nautida mereäärset elu. Samuti on läheduses kohvikud, poed ja muud mugavused.

Pesumasin Keldrikorrusel: Lisamugavust pakub korteri keldrikorrusel asuv pesumasin, mis teeb igapäevase elu lihtsamaks ja mugavamaks.

Kaasaegne Kööginurk: Funktsionaalne kööginurk on varustatud kõige vajalikuga, võimaldades teil valmistada maitsvaid eineid.

Hubane Elutuba ja Magamisnurk: Elutoa ja magamisnurga nutikas planeering loob mõnusa kodutunde.

Stiilne Sisekujundus: Korteri sisekujundus on modernne ja stiilne, pakkudes ideaalset raamistikku teie isikupära väljendamiseks.

Ärge laske võimalust käest! See korter on suurepärane valik neile, kes otsivad kvaliteetset elamispinda mugavas asukohas. Helistage kohe ja broneerige endale võimalus kogeda elu Pelgurannas!

115 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Pelguranna tn 3
Tubade arv: 1
Korrus: 4/5
Üldpind: 20.80 m2