Lossi tn 6

2020. aastal renoveeritud kaunis korter

KORTER

Müügile on tulnud 2020. aastal renoveeritud kaunis korter.
Korter asub viiekordse kortermaja viiendal korrusel. Korteri aknad on vaatega kahele poole hoonet – hoone ette lääne suunas (korterelamute vaheline sisehoov, parkimisala) ja hoone taha ida suunas (roheala, väikeelamukvartal).

Korteri kooseisu kuulub esik, avatud planeeringuga elutuba-köök, magamistuba ja lastetuba, vannituba/wc ja rõdu.
Korteris on uus elekter koos mugava elektrikilbi ja uue santehnikaga.

Kohtkindel sisustus: köögis on heas seisukorras köögimööbel (induktsioonpliit, isepuhastussüsteemiga ahi, integreeritud õhupuhasti, mikrolaineahi). Vannitoas on vahetatud santehnika (dušš, pesumasin, wc, boiler, põrandaküte). Magamistoas on sisseehitatud riidekapp, lükanduksed, (CAMEL GROUP Itaalia) magamisvoodi. Lastetoas on sisseehitatud kapp, voodi, laud, lükanduksed.

MAJA

Kortermaja on renoveeritud, soojustatud fassaad ja katus, vahetatud aknad, paigaldatud plastikaknad. Lisaks on vahetatud veetorustik, veemõõturid, välisuksed, valgustid ja postkastid. Kortermaja ümbritseb rohelus, läheduses on laste mänguväljak.
Korteralamus on aktiivne ning hästitoimiv ühistu ning rahulikud naabrid.

PARKIMINE

Maja juures on parkimisala tasuta parkimisega.

ASUKOHT

Hea transpordiühendus Tallinnaga, maja kõrval asub kohe bussipeatus.
Keila-Joa on hinnatud suvituspiirkond, meri ja kaunis männimets jalutuskäigu kaugusel, kohe kõrval on Keila-Joa loss. Türisalu maastikukaitseala. Laulasmaa lasteaed, kool ja SPA - 6,5 km. Meri ca 1.5 km ja Keila juga 1 km kaugusel. Tallinna piir 25 km, Keila linn 12 km ja Vääna-Jõesuu 8 km kaugusel.

LISAINFO

Kui soovid elada rahulikus ning rohelises keskkonnas, kus kõik eluksvajalik on paari sammu kaugusel, siis helista ning tutvu korteriga!

104 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Lossi tn 6
Tubade arv: 3
Korrus: 5/5
Üldpind: 47.10 m2