Punane tn 63

MÜÜDUD!

KORTER MÜÜDUD!

Müügile on tulnud ilus 1-toaline korter, mis asub 5-korruselise maja neljandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad elutuba pääsuga päikeselisele rõdule, köök, esik ja vannituba koos wc-ga. Korter on renoveeritud, vahetatud torustik, paigaldatud uus santehnika ja pesumasin. Köögis on paigaldatud köögimööbel koos elektripliidi ja elektriahjuga, kubu, mikrolaineahi, külmik ja laud toolidega. Elutoas on mugav kapp ja voodi, mis on eraldatud ilusa kardinaga, diivan, diivanilaud, kummut ja riiulid. Uuele omanikule jääb kogu mööbel ja tehnika.

Korteri vaated jäävad maja ette, kus on palju rohelust. Korter on läänepoolne ja päike paistab aknast sisse lõunast õhtuni, tänu millele on see soe ja valgusküllane.

KOMMUNAALKULUD

Mõistlikud kommunaalkulud, mis on suvel ca. 55€ ja talvel ca. 120€.

PARKIMINE

Parkimine on ümber maja tasuta. Lisaks maja ees on suur tasuline parkla, kus saab soovi korral ka parkida.

MAJA

Tegemist on 1983.aastal ehitatud paneelmajaga. Majas on toimiv KÜ. Maja otsaseinad on soojustatud, katus on renoveeritud. Välisuksed on vahetatud ja paigaldatud fonosüsteemid. Trepikojad on värvitud ja puhtad. Majas on paigaldatud uus kanalisatsioonitorustik.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub suurepärases asukohas. Maja kõrval on kaks lasteaeda, läheduses kaks kooli, ümbruses on mitmed kauplused (Rimi, Grossi), autoga sõites jõuab paari minutiga suurematesse kaubanduskeskustesse (Lasnamäe Prisma, Lasnamäe Centrum, Mustakivi keskus). Maja vastas on Medicum perearstikeskus. Lähedal on mitmed bussipeatused, kust saab mugavalt ja kiirelt jõuda kesklinna. Palju võimalusi vabaaja veetmiseks – maja taga on laste mänguplats, lähedal on Lindakivi kultuurikeskus, Lasnamäe kergejõustikuhall, autoga sõites jõuab 5 minutiga Pae parki, Kadriorgu, sama lähedal on Idakeskus, kus saab ka sporti teha või Krabi Bowlingus sõpradega nautida meelelahutusi.

LISAINFO

Kui see korter pakub huvi, helista ja lähme vaatama!

88 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Punane tn 63
Tubade arv: 1
Korrus: 4/5
Üldpind: 32.70 m2