Aia tn 5b

FANTASTILISE VAATEGA VANALINNA KORTER

Müüa valgusküllane 2-toaline kodu Vanalinnas, Aia tn 5b majas. Korter asub kuuekorruselise maja kuuendal korrusel, kust avaneb vaade kogu vanalinnale.

KORTER
Korteri koosseisu kuuluvad:
Avar elutuba mööbli ja sisustusega, mille ühes osas asub avatud köök kogu varustuse, köögimööbli ja tehnikaga (ahjuga gaasipliit, kubu, külmutuskapp, veinikülmik, nõudepesumasin, mikrolaineahi).
Eraldiseisev wc ja vannituba, kus lisaks duššinurgale ja vannile on olemas puuküttega saun. Mõlemad ruumid on plaaditud.
Magamistuba, suure voodi, kappide ja hubase töönurgaga. Toa mitteametlik pind on targalt ja funktsionaalselt ära kasutatud. Loodud on lisavõimalused asjade hoidmiseks.

Köögi ja esiku põrand on plaaditud. Elutoa ja magamistoa põrandaid katab naturaalne parkett.
Korteril on oma gaasikatel, mis kütab tube ja soojendab vett.
Kogu korteris on paigaldatud pakettaknad.

MAJA/PARKIMINE
6-korruseline kortermaja valmis 1949 aastal.
Maja asub kesklinna ja vanalinna piiril ning omab hästi toimivat korteriühistut. Ümbrus ning trepikoda on puhtad ning hooldatud. Naabriteks on inteligentsed ja privaatsust hindavad kultuuriinimesed.

* Korterile kuulub panipaik sokli korrusel.
* Olemas katuseterassi kasutusvõimalus, kust on suurepärane vaade linnale.
* Korteri hinna sees on üks kindel parkimiskoht maja sisehoovis ning lisaks võimalik taotleda soodustusega parkimist vanalinna piires.

ÜMBRUS
Korter asub täpselt linna südames, kust ühendus kõikide linnaosadega on parim. Kõik eluks vajalik on käe-jala ulatuses. Kauplused ja kaubanduskeskused, söögikohad ja park, SPA ja spodisaal ning ühistranspordi peatused, asuvad paarisaja meetri kaugusel. Läheduses on koolid, lasteaiad ning palju muud, mida võib vajada inimene.

PAKKU OMA HIND!

Helista ja tule tutvuma selle erilise korteriga!

338 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Aia tn 5b
Tubade arv: 2
Korruseid: 6
Üldpind: 67.40 m2