Vanemuise tn 69a

MÜÜDUD!

Müüdud 2-toaline korter kaunis Nõmme roheluses!

KORTER

Korteris on eraldi köök, elutuba, magamistuba. Wc- ja vannituba eraldi ruumides. Tubadesse paistab hommikust alates päikesevalgus ja elutoa aknast avaneb vaade metsale. Uksest sisenedes on ees esikuruum, kust pääseb kõikidesse eraldi tubadesse. Esikus olemas mahukas seinakapp. Paremat kätt jääb wc ja vannituba, kus tehtud ka sanitaarremont ja paigaldatud uus bolier. Teisel pool avar magamistuba ja elutuba ning otsevaates valgusküllane köök. Kõik toad eraldatud ustega.

* Korteri üldpind 50.4m², keldris olev panipaik ca 8m².
* Korterisse paigaldatud õhksoojuspump.
* Igal korrusel suur ühiskasutatav rõdu.
* Soovi korral võimalik jätta mööbel korterisse.
* Tepikoda lukus.

4. kordse maja 3. korrusel asuvas korteri akendest ei pasita kõrgeid hooneid. Selle korteri akendest on vaade ilusale metsale.

MAJA/PARKIMINE

Maja on ehitatud 1980. aastal ja asub rahulikus piirkonnas. Trepikojad on puhtad ning turvalised. Maja taga asub aiaga piiratud lasteväljak. Parkimine on võimalik maja ees ja -lähiümbruses tasuta.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Kõik eluks vajalik on käe- jala juures. Ideaalne elupaik rahu-, samas linnaelu mugavust armastavale inimestele. Läheduses kauplus, kool, lasteaed, Nõmme ujula, Sõbra spordihoone ning erinevad ühistranspordi peatused, mis asuvad vaid jalutuskäigu kaugusel. Lisaks kaunid metsarajad ja Rännaku puiestik.

*Helista, kui soovid ka oma kinnisvara müümisel abi!

100 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Vanemuise tn 69a
Tubade arv: 2
Korruseid: 4
Üldpind: 50.40 m2