Kopli 82

KORTER

Müüa renoveeritud tõeliselt avar 1- toaline korter Kopli tänaval. Korter asub 5-kordse maja kolmandal korrusel. Korter on renoveeritud. Korteri siseviimistluses on kasutatu heledaid värvitoone, põrandaid katab laminaatparkett, vannituba plaaditud ja sisse on paigaldatud vann.

Avatud köögiga elutoas on tõeliselt kõrged laed ca 3m. Olemas kaks akent, mis annab hea võimaluse korter muuta kahe toaliseks. Avar vnnituba koos wc-ga on plaaditud. Korteris olemas ka eraldi garderoobiruum, kuhu saab paigutada palju vajalikku.

Korteris on vahetatud elektrijuhtmestik, torustik ja kogu kõttesüsteem koos loenduritega.

KÕRVALKULUD

Madalad kommunaalid, suvel ca 85 eurot ja talvel ca 150 eurot.

MAJA / PANIPAIK

Maja on täielikult renoveeritud. Paigaldatud uus katus, renoveeritud fasaad, uuendatud torustik, kogu küttesüsteem ning paigaldatud loendurid. Väliskoridorid renoveeritud ja paigaldatud uus lift. Korteri juurde kuulub üks konkreetne panipaik ca 4 m2, kus saab hoiustada jalgrattaid ja palju muud.

ÜMBRUS / ASUKOHT

Maja asukoht pakub linna lähedast ja mõnusat elukeskkonda. Ümbruskonda iseloomustavad pargid, mitmed toidukauplused. Meeldiva jalutuskäigu kaugusel kohvikud, restoranid ja Telliskivi loomelinnak.

ÜHISTRANSPORT

Väga hea transpordiliinide ühendus erinevate linnaosadega. Maja juures olemas trammipeatus.

LISA INFORMATSIOON

Helista, oled väga oodatud tutvuma selle suurepärase koduga!

125 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kopli 82
Tubade arv: 1
Korruseid: 5
Üldpind: 50.20 m2