Võistluse 6/2

MÜÜA 3 TOALINE KORTER KALEV PANORAMA RESIDENTSIS

MÜÜA 3 TOALINE KORTER 1 PANIPAIK 2 PARKIMISKOHTA HINNAS!!!

Müügile tuli elegantne ja hubane kodu Kalevi Panorama residentsis!

KORTER

See 74,1 m2 suurune korter asub 14-korruselise maja 9. korrusel ning koosneb avatud köögiga elutoast, kahest magamistoast, vannitoast, esikust/garderoobist ja külaliste WC-st. Esikus on avar garderoobikapp. Korteris on kaasaegne köögimööbel koos kvaliteetse tehnikaga, muutes ruumi avaraks ja valgusküllaseks. Aknad avanevad lõuna ja lääne suunas, tagades rohkelt loomulikku valgust ja päikesepaistet. Avaneb ka imeline vaade Kalevi staadionile. Korteris on kasutusel Smart-House süsteem, võimaldades küttesüsteemi, jahutust, ventilatsiooni ja isegi lifti juhtida mugavalt korterist lahkumata. Lisaks kuulub korteri juurde 13,4 m2 suurune rõdu.

SISEVIIMISTLUS

Siseviimistlus on tehtud elegantselt ja kvaliteetselt. Kogu korter on sisustatud kaasaegse mööbliga, köögis leidub kõik vajalik tehnika. Tualett-duširuumides on kvaliteetne sanitaartehnika. Seinad ja laed on värvitud heledates toonides, eluruumides on tammeparkett ning sanitaarruumides on plaaditud põrandad ja seinad.

MAJA

Maja, kus korter asub, on tuntud kui üks piirkonna värvikamaid. Hoones on keskküte ja lift. Korteri küttekulusid saab juhtida mugavalt äpist ning arvestus toimub tarbimise põhjal. Maja on varustatud ka tugeva ja toimiva korteriühistuga.

PANIPAIK/GARAAŽ

Korteri juurde kuulub praktiline panipaik, kaks parkimiskohta maja all garaažis ning lastel on võimalus lõbutseda maja lähedal asuval mänguväljakul.

ASUKOHT

Kesklinna elu, mis paikneb samas keset rohelust ning vaikust. Aadress Võistluse 6, asub kohe Kalevi Staadioni kõrval. See tähendab seda, et Tallinna süda koos kõige eluks vajalikuga asub vaid jalutuskäigu kaugusel. Lühikese autosõidu kaugusel leiate kaubanduskeskused, bussijaama ja lennujaama.

Kui tunnete, et see eksklusiivne kodu kõnetab teid, siis lepime kokku vaatamise aja, et saaksite ise veenduda selle võlus!

369 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Võistluse 6/2
Tubade arv: 3
Korrus: 9/14
Üldpind: 74.10 m2