Varia tee 15

2 eraldi maja I Kõrghaljastatud kinnistu

Hommikul ärgates avaneb sulle vaade loodusele ja linnulaulule. Suvel saad päikest ja hommikukohvi nautida oma enda terrassil. Koht, kus saad ennast rahulikult ja mugavalt tunda!

MAJA
Müügile on tulnud ainulaadne kinnistu kahe eraldi majaga:
1981. aastal ehitatud suvila - hubane ja heledates toonides elutuba/magamistuba, eraldi magamistuba, panipaik ning terrass, majas on jahedamateks õhtuteks ka kamin.

2010. aastal ehitatud palkmaja - elutuba/köök, teisel korrusel magamistuba, vannituba (põrandaküte) ning puuküttega saun. 2023 aastal paigaldatud avar terrass kuhu paistab päike terve päeva jooksul. Majas tsentraalne vesi ja kanalisatsioon.

Soovi korral sisaldub müügihinnas ka piltidel olev mööbel.

KINNISTU
Hoolega hoitud kinnistul kasvavad erinevad marjapõõsad ja õunapuud, lisaks paigaldatud kasvuhoone kus võimalus erinevaid juurvilju kasvatada ja lastemänguväljak. Privaatne kinnistu asub tupiktänava lõpus ning on aiaga piiratud, krundi lõuna küljel asub looduslik tiik.

ÜMBRUS
Ümberringi on osaliselt aastaringselt elavad naabrid. Ühistranspordiühendus Tallinnaga piisavalt tihe. Valgustatud kergliiklusteed. 700 meetri kaugusel asuvad kool, lasteaed, kaks poodi ja kohvik. Mereranda ca 1,5km ja Vääna jõe ürgorgus voolava maalilise jõeni 700 meetrit.

LISAINFO
Tundsid, et see võiks olla Sinu uus suvekodu? Võta minuga julgesti ühendust ja tule vaatama!

129 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Varia tee 15
Tubade arv: 4
Korruseid: 2
Üldpind: 60.00 m2