Kellamäe tn 20

Renoveeritud 4-toaline korter Maardus

KORTER

Müügile on tulnud renoveeritud 4-toaline korter Maardus, Kellamäe tänaval.

Korter asub viiekordse kortermaja kolmandal korrusel. Korteri aknad avanevad kahele poole kortermaja. Korteri koosseisu kuulub: 3 magamistuba, avatud planeeringuga elutuba-köök, vannituba koos WC-ga, ruumikas esik ning 3 rõdu. Kõikides tubades on paigaldatud laminaatparkett. Seinad värvitud. Vannitoas keraamilised plaadid nii seintel kui ka põrandal ning põrandaküte. Köögis on kaunis sisseehitatud köögimööbel koos tehnikaga.

Kortermajas on panipaiga võimalus.

NB! Korteris oli tehtud väga korralik kapitaalremont – vahetatud kõik veetorud ning elektrijuhtmestik. Selle alane dokumentatsioon olemas ja korras.

MAJA

Kortermaja on renoveeritud, soojustatud fassaad ja katus, värskendatud trepikojasid, vahetatud aknad, paigaldatud plastikaknad. Lisaks on vahetatud veetorustik, veemõõturid, välisuksed, valgustid ja postkastid. Paigaldatud videovalve. Kortermaja ümbritseb rohelus, läheduses on laste mänguväljak. Kortermajas on aktiivne korteriühistu.

Kommunaalarve talvel ligikaudu 180 eurot, suvel 140 eurot.

PARKIMINE

Korterile kuulub kindel parkimiskoht tõkkepuuga eraldatud alal. Lisaks on võimalik parkida autot maja küljel.

ASUKOHT

Korter asub aktiivselt arenevas Maardu linnas, kus on kõik eluksvajalik paari minuti kaugusel. Kortermaja kõrval asub bussipeatus, mis tagab hea transpordiühenduse Tallinnaga. Samuti läheduses on kool, lastead, spordikeskus ning Selveri pood. Maardus korraldatakse pidevalt erinevaid üritusi (laadad, linnapäevad jne).

LISAINFO

Kui soovid elada rahulikus ja rohelises linnas, mis on lähedal Kesklinnaga, siis võta ühendust ning tule korteriga lähemalt tutvuma!

124 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kellamäe tn 20
Tubade arv: 4
Korrus: 3/5
Üldpind: 66.60 m2