Magasini tn 3g

15 m2 terrass I Mööbel hinnas I Parkimine

KLIENDIPÄEVALE VAJALIK EELREGISTREERIMINE!

Sinu võimalus soetada maitsekalt renoveeritud ning suure terrassiga korter vaikses hoovimajas!

KORTER
Müügile on avar ja valgusküllane 2-toaline korter Magasini 3G hoovimajas, korter paikneb elumaja teisel korrusel ning on väga hea planeeringuga.

Korteris on avatud köögiga elutuba, magamistuba, vannituba koos tualetiga, esik ning maja ainuke terrass (15m2) kus suvel mõnus päikest võtta või sõpradega aega veeta. Tänu lõunapoolsele paiknemisele on korter ja terrass väga päikeseküllane.

Kogu korter on ühtses stiilis kujundatud ning iga detail on hoolikalt läbimõeldud, tõelisele kodule omaselt on korteris palju nutikat kapiruumi ning tekitatud on eraldi ala kodukontori jaoks. Kivitasapinnaga köök on funktsionaalselt sisustatud, olemas on külmkapp, pliit, ahi ning pesumasin.

Soovi korral müüakse korter piltidel oleva sisustusega.

SISEVIIMISTLUS
Korter on põhjalikult renoveeritud ning hästi hoitud, tubade seinad on värvitud neutraalsetes toonides, -põrandal naturaalne tammeparkett, vannitoa põrandal tiigipuu, -seinad kaetud savikrohviga.

KÕRVALKULUD
Korteri kommunaalid on väga mõistlikud, suvel ca. 80 eur, talvel ca. 250 eur. Küttekulude arvestus on vastavalt tarbimisele (küttemõõdikud).

PARKIMINE/PANIPAIK
Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht maja hoovis ning panipaik.

MAJA
Magasini 3G hoone on ehitatud 1931. aastal ning arendaja poolt põhjalikult renoveeritud 2004. aastal. Kinnistu on aiaga piiratud. Majas on sõbralikud naabrid ning tegutseb aktiivne KÜ.

ASUKOHT
Suurepärane asukoht rahulikus, turvalises ja rohelises rajoonis, Kesklinna vähese liiklusega tänaval. Lähedal pargid, koolid, lasteaiad, erinevad restoranid ja kohvikud ning kõik muu eluks vajalik.

LISAINFO
Tundsid, et see võiks olla Sinu uus kodu? Võta minuga julgesti ühendust ja tule vaatama!

219 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Magasini tn 3g
Tubade arv: 2
Korrus: 2/3
Üldpind: 54.70 m2