J. Koorti tn 28

ÜÜRIDA ILUS 3-TOALINE KORTER LASNAMÄE ALGUSES!

KORTER

Üürida suurepärase asukohaga 3-toaline korter, 9-korruselise maja kolmandal korrusel, kust avanevad suurepärase vaated. Korter on tõeliselt valgusküllane ja päikeseline.
Korteri koosseisu kuulub, elutuba koos poolavatud köögiga, kaks magamistuba kust ühest toast pääs klaasitud rõdule, koridor, vannituba koos wc-ga ja panipaik/garderoob.

Korteris on teostatud ümberplaneering, mille tulemusel on korter mugav ja hästi kasutatav. Ümberplaneeringu tulemusel on korter muudetud väga praktiliseks, kus on loodus palju panipaiga ja garderoobi ruumi. Korteris on seinad kaetud maitsekate tapeetidega. Põrandaid katab laminaatparkett ja koridoris on osaliselt keraamilineplaat. Kõik korteri siseuksed on vahetatud. Koridoris ja magamistoas on sisseehitatud ruumikad garderoobikapid, mis paigutab palju vajalikku. Paigaldatud pakettaknad ja metall turvavälisuks. Rõdu on renoveeritud, klaasitud ja soojustatud.

Kööki sisustab köögimööbel koos vajaliku tehnikaga ( keraamilineelektripliit, elektriahi, kubu, mikrolaineahi, pesumasin).
Vannitoa/WC seinu katab keraamiline plaat ja vannituba sisustab mugav vann. Torustik uuendatud ja püstakud on vahetatud.

KOMMUNAALKULUD

Väga madalad kommunaalkulud suvel ca 70 eurot ja talvel ca 160 eurot

MAJA

Majas olemas KÜ. Maja trepikojad on renoveeritud ja paigaldatud uued välisuksed koos fonosüsteemidega. Maja otsaseinad on soojustatud. Parkimine on majaelanikele maja ümbruses tasuta.

ÜMBRUSKOND

Korter on oma asukoha poolest väga mugavas kohas – tagatud on väga hea bussiliiklus eelkõige Kesklinnaga, aga ka kõikide teiste linnaosadega. Mitte kaugel asuvad Lauluväljak, KUMU, mitmed poed nagu Maxima, Selver, Prisma, Rimi, Grossipood ja ka ehituspoode leidub. Kodu vahetus läheduses asuvad veel mitmed koolid, lasteaiad, laste mänguväljakud ja koerte jalutusala. Maja läheduses Koorti park ja Lindakivi kultuurikeskus.

Võta minuga kindlasti julgelt ühendust ja läheme koos vaatama!

600€

Tehingu liik: Üürile anda
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: J. Koorti tn 28
Tubade arv: 3
Korrus: 3/9
Üldpind: 64.60 m2