Sammu tn 6

KLIENDIPÄEV 28.JUULIL KELL14:00-20:00

AVAR 2-TOALINE KODU KRISTIINE CITYS, SUURE RÕDUGA

KLIENDIPÄEV 28. juulil kell 14:00 - 20:00

VAJALIK EELNEV REGISTREERIMINE TEL. VÕI E-MAILI TEEL!
* igale kliendile võimaldatakse eraldi ajavahemik objektiga tutvumiseks.

***UUS HIND 221 500 EUROT!

Müüa valgusküllane ja hubane 2-toaline kodu, Kristiine Citys.

KORTER

Helgetes toonides 2-toaline korter, mis asub viiekordse maja, neljandal korrusel. Siseviimistlusel on kasutatud kvaliteetseid materjale - põrandaid katab hele parkett, uksed on täispuidust, kööki paigaldatud kvaliteetne mööbel ja - tehnika. Korterisse sisenedes avaneb ruumikas esikukoridor, kus vasakut kätt suur liugustega garderoobikapp ja paremal panipaik/majapidamisruum ning vannituba. Vannituppa paigaldatud eritellimusel mööbel ja luksuslik 2-kohaline Balteco mullivann. Edasi liikudes on valgusküllane avatud köök-elutuba, kust pääseb suurele rõdule (13.8 m²). Köök varustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga, integreeritud suur nõudepesumasin ja valamul ka jäätmete purustamise funktsioon. Elutoast pääseb uksega eraldatud magamistuppa, kus samuti suur liugustega garderoobikapp ning pääs rõdule. Tubadesse paistab hommikune päikesevalgus ning rõdult avaneb kaunis vaade linna siluetile.

* Korteri juurde võimalik osta eraldi lukustatud ning soojustatud panipaik, hinnaga 4000 eurot.

* Korteriga juurde võimalik osta eraldi maa-alune parkimiskoht, hinnaga 9000 eurot.

* Vesipõrandaküte ja soojustagastusega sundventilatsioon.

MAJA/PARKIMINE

2019. aastal ehitatud maja on avarte koridoriga ning olemas on ka lift. Ehitis on värskelt saanud A-energiaklassi märgise. Asukoht on lokatsioonilt linnas ja olemuselt äärelinnas. Ühistu on hästitoimiv ning ümbruskonnas lisaks maa-alusele parkimiskohale veel mitmeid tasuta parkimisvõimalusi.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Moodne, roheluse keskmes paiknev urbanisltlik mitmekülgne linnaosa. Maja läheduses asuvad Forus Spordikeskus, Golden Clubi spordiklubi ja Audentese spordikeskus. Lähedal asuva männimetsa all on Järve terviserada. Vahetus läheduses on erinevad söögikohad, lasteaiad, koolid ning Tondi Selver. Ühistranspordi peatused on paari minutIlise jalutuskäigu kaugusel.

LISAINFO

Kui tunned, et just see võiks olla Sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama!

221 500€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Sammu tn 6
Tubade arv: 2
Korruseid: 5
Üldpind: 54.50 m2