Kadaka tee 191c

MÜÜDUD!

MÜÜDUD!

KORTER

Müüa avar ja valgusküllane hea planeeringuga 3-toaline kodu hinnatud piirkonnas Hõbemetsa elamurajoonis, Haaberstis. Korter asub 2020. aastal ehitatud kortermaja 2. korrusel. Korteril on kehtiv garantii, kuid seisukord on niivõrd suurepärane.

Korteri koosseisu kuuluvad esik koos ruumika seinakapiga kuhu üleriided ja jalanõud jätta, ruumikas valgusküllane elutuba koos avatud köögiga, millest pääseb ka hubasele rõdule vaatega mändidele, 2 magamistuba, vannituba koos wc-ga.
Suures magamistoas on kvaliteetne seinakapp, kus on parajalt ruumi nii perenaisele kui ka peremehele.
Korter on väga maitsekalt ja kvaliteetselt sisustatud. Lapse toas on voodi/kapisektsioon, mis mahutab kõik raamatud, riided, mänguasjad jms.
Korteri ehitusel on kasutatud naturaalseid kvaliteetseid materjale. Selle kodu seinad on toonitud heledates neutraalsetes toonides ning põrandaid katab naturaalne tammeparkett. Avara vannitoa seinad ja põrand on plaaditud.
Kööki kaunistab hästi läbimõeldud ja praktiline köögimööbel koos kvaliteetse eluks vajaliku tehnikaga (külmkapp, induktsioonpliit, elektriahi, mikrolainahi, õhupuhasti, nõudepesumasin).
Rõdule paistab õhtune päike tänu heale korteri asetusele majas ning saab ka oma laste tegemistel mänguväljakul mugavalt silma peal hoida.

*Korteri juurde kuulub panipaik esimesel korrusel.

MAJA/PARKIMINE

Kvaliteetne kortermaja on ehitatud 2020. aastal Kaamose poolt, kes on tuntud oma hea ja usaldusväärse ehituskvaliteedi poolest. Elamus on ka soojustagastusega ventilatsioon. Majas on hästi toimiv korteriühistu ning väga soodsad kommunaalkulud.
Privaatsust lisab rajoonile tõkkepuu, mis avaneb vaid valitud inimestele.

*Korteri juurde kuulub ka 2 kindlat parkimiskohta.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Hõbemetsa elurajoon on kaasaegsete võimalustega terviklik elurajoon Haaberstis, mis on rajatud mändide ja paeküngastega kaunistatud looduskesksesse piirkonda. Kõik eluks vajalik asub jalutuskäigu kaugusel. Majade vahele on loodud puhkealad ning lastele mänguväljakud. Läheduses asuvad mitmed ostukeskused ning lasteaiad ja koolid. Palju erinevaid võimalusi sportimiseks ning vaba aja veetmiseks. On olemas kergliiklusteed, terviserajad ja tervisekeskused. Terviserajale saamiseks on vaja vaid maja kõrval trepist alla jalutada. Olemas on väga hea ühendus kesklinnaga, kõigest mõne minuti jalutuskäigu kaugusel asub lähim bussipeatus. Kesklinna jõuab 15-20 minutiga.

LISAINFO

Helista, oled väga oodatud oma uue koduga tutvuma!

237 000€

Tehingu liik: Müüdud
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kadaka tee 191c
Tubade arv: 3
Korrus: 2/5
Üldpind: 62.50 m2