Haabsalu mnt 24

KUJUNDA OMA UUS, ARMAS KODU VASTAVALT OMA SOOVILE!

Müüa suurepärase asukohaga, 3-toaline eramu Keila linnas. Rahulikus piirkonnas asuv eramu on ehitatud 1925 aastal. Krundi üldpinnaks on 1147 m2. Tegu on kahekordse kivimajaga, kus teine korrus on väljaehitamata . Üldpind on 67 m2, millest 54,8 m2 on elamispind. Maja on ehitatud madalvundamendile, kivimaja, mis on krohvitud, mille vahelaed on puidust. Küttesüsteemiks on puupliit ja võimalus kasutada elektriradikaid.

MAJA
Maja vajab kapitaalremonti. Olemas eraldi tualett ja kolm tuba ning köök. Eramu ümbrus on kõrghalajstatud kus leidub nii marjapõõsaid kui ka õunapuid ning isegi piirnipuu on olemas.
Majja sisenedes on tuulekoda/koridor. Esimesel korrusel on elutuba ja kaks magamistuba, elutoast pääs kööki. Esimesel koorusel olemas eraldi WC. Teisele korrusele viib puidust trepp mis on võimalus välja ehitada lisaks kaks tuba.

Esimene korrus:
- Koridor/tuulekoda
- Valgusküllane elutuba
- Köök, koos puuküttepliidiga
- Magamistuba 1
- Magamistuba 2
- WC

Teine Korrus on väljaehitamata kus on võimalus teha üks suur avar tuba või kaks eraldi tuba.

KINNISTU
Kinnistut ümbritseb aed. Kogu eramu aed on kõrghaljastatud kust leiab õunapuid, marjapõõsaid ja ka muid kultuurtaimi ning puid. Maja juurde viib asfalteeritud tee. Majas olemas tsentraalne vesi ja kanalisatsioon. Elekter 16 x 3 amprit.

ASUKOHT
Keila linn on hea ja rahulik elukeskkond, kus olemas kõik eluks vajalik. Maja asub erasektoris kus on ümbruses ainult eramajad. Keila Maxima asub 5 minutilise autosõidu kaugusel. Olemas Grossi toidupood ja Rõõmu Kaubamaja. Nii rongi- kui bussijaam on väikses jalutuskäigu kaugusel. Läheduses asuvad ka Keila Ühisgümnaasium, Lasteaed, Keila Tervisekeskus ja suusa- ning matkarajad. Ühistransport liigub tihti, hea ühendus Tallinna kesklinnaga.

Tule tutvuma võibolla on see just midagi sinule!

165 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Haabsalu mnt 24
Tubade arv: 3
Korruseid: 2
Üldpind: 67.00 m2