Mooni tn 60

KLIENDIPÄEV 15.05 KELL 18:00-19:00

KLIENDIPÄEV 15.05 KELL 18:00-19:00!

VAJALIK EELREGISTREERIMINE E-MAILI VÕI TELEFONI TEEL!

KORTER
Müüa 3-toaline läbi maja planeeringuga renoveeritud korter Kristiines. Valgusküllane korter asub 9-korruselise maja kuuendal korrusel ning paikneb maja otsas. Aknad avanevad nii sisehoovi, maja küljele kui ka maja taha. Koosseisu kuulub köök, elutuba, kaks magamistuba, wc/vannituba ning koridor. Suuremast magamistoast pääseb eemaldatavate klaasidega rõdule, kuhu on paigaldatud ka terrassilauad. Korteri aknad on vahetatud, põrandaid katab naturaalne täispuit-parkett. Seinad on osaliselt värvitud ning osaliselt tapeeditud, vannituba plaaditud. Välja on vahetatud ka korteri elektrijuhtmestik ning püstakutorud.

MAJA
Majas on aktiivne korteriühistu. Maja otsaseinad on soojustatud ning katus renoveeritud. Vahetatud on vee- ja kanalisatsioonitorustik. Trepikoda on puhas ning naabrid vaiksed ja rahulikud. Paigaldatud on uued välisuksed koos fonolukkudega. Hoovis asub ka mänguväljak lastele. Ühistul puuduvad suuremad laenukohustused.

KÜTE JA KULUD
Maja kütmiseks on tsentraalne kaugkeskküte. Kommunaalkulud on suvel ligikaudu 120 eurot kuus ning talvel ligikaudu 220 eurot kuus.

PARKIMINE
Maja sisehoovi on rajatud korralik parkla, kus parkimine on tasuta.

ASUKOHT
Suurepärane asukoht hästi arenenud infrastruktuuriga. Kortermaja paikneb sisekvartalis, eemal suurtest teedest ja liiklusmürast. Ümbruses on olemas kõik eluks vajalik. Läheduses asuvad erinevad lasteaiad, koolid, kauplused ning ühistranspordipeatused. Väga hea transpordiühendus erinevate linnaosadega. Lilleküla gümnaasium jääb majast 300m kaugusele, Lepatriinu lasteaed 450m kaugusele, Marja bussipeatus 700m kaugusele, Marienthali keskus ja Selver jäävad 800m kaugusele ning Kristiine keskus 1500m kaugusele.

MÜÜGIHIND SISALDAB:
KÖÖGIS KÖÖGIMÖÖBLIT KOOS INTEGREERITUD TEHNIKAGA (PLIIT, AHI, KÜLMKAPP, ÕHUPUHASTAJA, NÕUDEPESUMASIN NING PESUMASIN), SÖÖGILAUDA JA TOOLE.
ELUTOAS DIIVANIT, RAAMATURIIULIT NING TELEVIISORILAUDA.
VÄIKSEMAS MAGAMISTOAS SISSEEHITATUD MAHUKAT GARDEROOBIKAPPI, VOODIT NING ÖÖKAPPE.
SUUREMAS MAGAMISTOAS RIIDEKAPPI NING KUMMUTIT.
KORIDORIS SEINA- NING JALATSIKAPPI.

LISAINFO
Huvi korral võtke julgelt ühendust ning olete oodatud korteriga tutvuma!

169 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Mooni tn 60
Tubade arv: 3
Korrus: 6/9
Üldpind: 66.30 m2