Lõo 3c

KLIENDIPÄEV PÜHAPÄEV 31.03 KELL 11.00-13.00

Olete oodatud kliendipäevale, mis toimub pühapäeval 31.03 ajavahemikul 11.00-13.00. Vajalik eelregistreerimine telefoni või emaili teel.

MAJA KIRJELDUS

Müüa hea asukohaga maja Nõmmel, Lõo 3c aadressil. Tegemist on kahekordse majaga, mille esimese korruse välisseinad on “Narva” plokkidest ning teine korrus puit konstruktsioonil.

I korrusel asub elutuba, eraldi köök, vannituba koos wc-ga, esik ja garaaž.

II korrusel on avatud tuba, kuhu vajadusel saab kerge vaevaga tekitada kergseinaga juurde eraldi toa, lisaks asub teisel korrusel veel kolm magamistuba, rõdu ja renoveeritud vannituba koos wc-ga.

Betoonist valatud põrandaga keldrikorrusel asub endine katla- ja kütteruum, sahver ning abiruumid. Uuel omanikul on keldrisse võimalik ehitada ka saun koos suure eesruumiga.

Maja kütteks on ökonoomne õhk-vesi soojuspump ning hubasuse tekitamiseks olemas kamin. Esimene korrus on täielikult renoveeritud, teine korrus vajaks värskendust. Kogu maja torustik on vahetatud, lisaks on vahetatud katus. Olemas mahukas garaaž. Majal on kaks sissepääsu ja puitaknad.

Esimese ja teise korruse üldpind kokku on 181 m2 millele lisandub garaaž 19,9 m2 ja kogu maja ulatuses täiskelder 91,4 m2. Suletud netopind kokku 292,3 m2.

Tsentraalne vesi ja kanalisatsioon.

KINNISTU KIRJELDUS

Kinnistu suur 745 m2. Hoovis peamiselt kõrghaljastus. Maja ette paigaldatud tänavakivi.

ASUKOHT

Hea asukoht Pääskülas. Läheduses asuvad toidukauplused, ühistranspordipeatused, koolid, lasteaiad, Pääsküla raba jpm.

Olete oodatud majaga tutvuma!

395 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress: Lõo 3c
Tubade arv: 5
Korruseid: 2
Üldpind: 181.00 m2