Kivila tn 15

KLIENDIPÄEV 16.detsembril kell 16:00-18:00

VAJALIK EELNEV REGISTREERIMINE TEL. VÕI E-MAILI TEEL!
* igale kliendile võimaldatakse eraldi ajavahemik objektiga tutvumiseks

ILUS 1-TOALINE KORTER ÜMBEREHITATUD 2-TOALISEKS

KORTER

Müügile on tulnud 1-toaline korter, mis on ümberehitatud hubaseks 2-toaliseks korteriks ja asub 9-korruselise maja kolmandal korrusel. Korteri koosseisu kuuluvad magamistuba, elutuba avatud köögiga, rõdu, esik, vannituba duššinurgaga koos wc-ga. Korter on hiljuti renoveeritud, ümberehitus on tehtud projekti järgi. Korteris vahetati kogu torustik, elektrijuhtmestik ja radiaatorid, põrandale on paigaldatud vinüülparkett, kõikides ruumides on kipslaed, mis on tehtud helikindlaks. Renoveerimise käigus kasutati ainult kõrgekvaliteetseid materjale, mis tagab muretu elu pikemaks ajaks.

Uuele omanikule jääb köögimööbel koos vajalikku tehnikaga (elektripliit, elektriahi, kubu, mikrolaineahi, külmkapp), elutoas sisseehitatud riidekapp ja panipaigas pesumasin.

KOMMUNAALKULUD

Mõistlikud kommunaalkulud, mis on suvel ca. 50€ ja talvel ca. 100€.

MAJA/PARKIMINE

Tegemist on 1984.aastal ehitatud paneelmajaga. Majas tegus KÜ. Maja otsaseinad on soojustatud, katus ja liftid on renoveeritud, trepikojad värskelt värvitud, meeldivad ja puhtad. Parkimine on maja ees elanikkele tasuta. Maja kõrval on vaba parkimine ja üle tee on ka tasuline parkla.

ÜMBRUS/TRANSPORT

Maja asub suurepärases asukohas. Maja ümbruses on lasteaiad ja koolid, mitmed kauplused (Grossi, Coop, Selver) ja suuremad kaubanduskeskused (Lasnamäe Prisma, Lasnamäe Centrum, Mustakivi keskus). Lähedal on bussipeatused, kust on hea ühendus nii kesklinna, kui ka teiste linnaosadega. Palju võimalusi vabaaja veetmiseks – ümbruses on Tondiloo ja Tondiraba pargid, autoga sõites jõuab mõne minutiga Pae parki, Kadriorgu. Palju võimalusi sportimiseks Tondiraba pargis ja Tondiraba spordikeskuskes.

LISAINFO

Kui tunned huvi selle toreda, ilusa ja hubase korteri vastu, anna märku ja lähme vaatama!

116 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Kivila tn 15
Tubade arv: 2
Korrus: 3/9
Üldpind: 32.70 m2