Aiandi tn 5/2

Uus 2-toaline korter Uus-Mustamäel!

KORTER
Müügile on tulnud valgusküllane 2-toaline korter Uus-Mustamäe arenduses. Korteri koosseisu kuuluvad esik, avatud köök, elutuba, magamistuba, vannituba/WC ning suurepärase vaatega rõdu.

Korteris on vesipõrandaküte, mida saab reguleerida igas toas eraldi. Vannitubades on elektriline põrandaküte. Eluruumide põrand on kaetud laminaatparketiga ning vannitoa (põrandakütte)põrandad kuumakindlate ja libisemisvastaste plaatidega. Vannitoas on kasutatud Groche sanitaartehnikat. Rõdu põrand on kaetud spetsiaalse niiskuskindla kattega ning on olemas õuekattega pistik

Korteri hinnas sisaldub panipaik. Lisaks isiklikule panipaigale asub majas ka ühine lapsevankrite ja jalgrataste hoiuruum. .

MAJA
Aiandi tn 5/2 maja on esmakordselt kasutulsele võetud 2022. aastal. Tegemist on 3- kordse silmatorkavalt punase majaga.

Uus-Mustamäe, kus esimesed kodud valmisid 2020. aastal ning seitsme aasta jooksul valmib kokku 750 uut korterit, saab olema kaasaegseim terviklik elupiirkond Mustamäel.

PARKIMINE/PANIPAIK
Korteri juurde kuulub katusealune parkimiskoht ning esimesel korrusel asuv panipaik (3,5 m2).

ÜMBRUS/TRANSPORT
Läheduses asuvad Mustika ja Mustamäe Keskus, Tallinna Mustamäe Humanitaargümnaasium ja Tallinna 32. Keskkool, Tallinna Lasteaed Sinilind ning peagi valmiv Uus-Mustamäe park. Ühistranspordipeatus asub kõigest 3 minutilise jalutuskäigu kaugusel ning ühistranspordiühendus kesklinna ja teiste linnaosadega on suurepärane.

LISAINFO
Kui tunned, et just see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

165 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Aiandi tn 5/2
Tubade arv: 2
Korrus: 2/3
Üldpind: 40.10 m2