MÜÜA SUURE KINNISTUGA TALU KOMPLEKS!

Müüa privaatse ja suurepärase asukohaga talu kompleks koos suure metsaäärse kinnistuga.
Kinnistu paikneb Ülejõe külas, Anija vallas, Kehra lähedal, Harjumaal. Sihtotstarve 100% elamumaa. Maja sobib elamiseks aastaringselt kui ka suvitajatele.

Suurel 1,2 ha suurusel kinnistul asub palkmaja, ait, saunamaja ja kuur/varjualune, maakivi kelder.

PEAMAJA

Palkmaja on ehitatud 1920 aastast, ehitisealune pind on 147 m2, suletud netopind 127,6 m2, eluruumide pind 71,8 m2. Vahetatud on kõik aknad, paigaldatud uus tualetipott ja veeboiler (80 L)
Elamu kütteallikaks on ahjuküte. Lisaks ahjuküttele aitab maja soojana hoida ka õhksoojuspump, mis suvisel kuumal ajal töötab jahutamiseesmärgil.

- Elutuba
- Magamistuba I, olemas soojamüüriga kamin
- Magamistuba II
- Ruumiks köök, Olemas puupliit koos soojamüüriga
- Vannituba ja WC
- Koridor/tuulekoda
- Ait

SAUNAMAJA (32m2)

- Sauna eesruum
- Leiliruum, puukeris nii nagu vanal ajal
- Külalistetuba

AIT/MAAKELDER/PUUKUUR/VARJUALUNE

Aidas (145m2) saab hoiustada palju vajalikku mida ei soovi peamajas hoida. Maakelder (18m2) on hoidiste ja juurviljade sälitamiseks parim koht. Puukuuris saab hoiustada puid või kasutada ka auto varjualusena vastavalt iga inimese enda äranägemise järele.

Vett saab oma puurkaevust, sügavus on ca 38 meetrit, vesi sobib joomiseks.
Elekter 3 X 16 A. Kanalisatsioon on lokaalne ja on lahendatud septiku abil, mis on 3 kanti (tühjendamine 1x aastas). Maamaks 23 EUR aastas. Küttepuude kulu aastas ca 8-10 ruumi.

KINNISTU

Kinnistul on kõrghaljastus ja piirneb metsaga, mis paikneb eemal naabritest - tõeline paradiis rahu, vaikust ja rohelust hindavale inimesele. Aiandushuvilistele olemas kasvuhoone ja mitmeid marjapõõsaid nagu punassõstraid ja karusmarju leidub. Kinnistul olemas suured viljapuud nagu õunapuud, kirss, ploom ja pähklipuu.

Kõik see asub mõned km kaugusel Kehra linnast, kus asub kõik eluks vajalik.
Kehras on Eesti-Vene Gümnaasium koos eraldi algkooli majaga, muusikakool, Kehra Kunstidekool, lasteaed Lastetare, kaubanduskeskused Kehra Konsum, Grossi pood, kauplus Pääsuke ja turg.
Postkontor, perearstikeskus, spordikompleks, uus staadion, Swedbanki ja SEB automaat, Anija valla kultuurikeskus, Circle K automaattankla. Suurepärane rongiühendus Tallinnaga, Raasiku, Aruküla, Lagedi, Aegviidu, Tapa, Narva ja Tartu liinil, maanteed väga heas seisukorras. Loodussõbralik ja rahulik elukeskkond. Ujumiskohad Jägala jõe kaldal, seene-, marja- ja suusametsad asuvad vahetus läheduses.

See eriline kodu ootab Sind, helista ja läheme tutvuma!

132 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Maja
Aadress:
Tubade arv: 3
Korruseid: 1
Üldpind: 127.60 m2