Õismäe tee 150

KLIENDIPÄEV KOLMAPÄEVAL 08.05 KELL 17.00-18.00!

KLIENDIPÄEV KOLMAPÄEVAL 08.05 KELL 17.00-18.00!
VAJALIK EELREGISTREERIMINE E-MAILI VÕI TELEFONI TEEL!

KORTER
See hubane korter on saanud uue planeeringu ja projekt on olemas. Ühetoalisest korterist on loodud kahetoaline avatud köögiga kodu. Korteri kooseisu kuuluvad eraldi magamistuba, wc- ja vannituba, ruumika garderoobiga esik ja kodu südameks on avatud köök-elutuba. Korter on värskelt renoveeritud 2021 suvel. Toad on heledates ja neutraalsetes toonides. Aknad avanevad hoovi poole ning korterisse paistab õhtune päike. Elutoast saab rõdule, kus on ka 2022. aastal paigaldatud klaasid. Köögis on olemas köögimööbel, sh intregeeritud nõudepesumasin.

MAJA | PARKIMINE
Korter asub kõrgemal esimesel korrusel ning trepikojal on fonolukusüsteem. Majas on toimiv ja aktiivne korteriühistu. Parkimine on tasuta maja ees ja äärealadel.

ÜMBRUS | TRANSPORT
Selles piirkonnas on väga hea infrastruktuur. Kortermaja asub Haabersti ringtee vahetus läheduses. Maja ees asuvast Karikakra bussipeatusest on suurepärane transpordiühendus kõigi linnaosadega. Maja asub Paldiski mnt kõrval, kust on vaid 10-minutiline autosõit kesklinna. Lühikese jalutuskäigu kaugusel asuvad erinevad koolid, lasteaiad, toidupoed (Rimi, Maxima XXX), Ring SPA, Haabersti Tervisekeskus ja Rocca al Mare keskus.

LISAINFO
Kui tunnete, et see võiks olla Teie uus kodu või hoopis pikaajaline investeering, siis võta julgelt ühendust ja tule tutvu selle suurepärase korteriga!

99 900€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Õismäe tee 150
Tubade arv: 2
Korrus: 1/9
Üldpind: 32.80 m2