Aiandi tn 7/1

Müüa avar 4-toaline uus korter Mustamäel

KORTER
Müügile on tulnud avara planeeringuga valgusküllane 4-toaline korter Mustamäel 8-kordse maja 4-korrusel. Korter on uus ja uuel omanikul on võimalik see oma maitse kohaselt sisustada. Avarust ja valgusküllasust lisavad korterile suured maast-laeni aknad. Lisaks kuulub korteri juurde 2 (3.5m2) rõdu kuhu pääseb elutoast ja ühest magamistoast. Korteri siseviimistluses on kasutatud heledaid toone ning põrandaid katab naturaalne puitparkett.
Korteri koosseisu kuulub esik koos garderoobi valmidusega (paigaldatud LED-valgustus), avar ja ruumikas elutuba (pääseb rõdule) koos avatud köögialaga, 3 magamistuba (viimasest magamistoast pääseb rõdule), vannituba/wc, külaliste wc.
Vannituba/WC ja külaliste WC põrand ning seinad on kaetud keraamiliste plaatidega. Paigaldatud on Halogeen-valgustus. Vannituppa on paigaldatud duššisein, valamu ja integreeritud WC. Olemas on lisatrapp ja valmidus paigaldada pesumasin.
Külaliste WCs on integreeritud wc-pott ja valamu Grohe kraaniga.

Igas ruumis on reguleeritav põrandaküte.

NB! Arendaja poolt garantii 2 aastat.

MAJA
Kaasaegne maja on ehitatud 2022. aastal tuntud arendaja poolt Bonava, kes on tuntud oma eeskujuliku ehituskvaliteedi poolest.
Maja on energiasäästlikud lahendused hoiavad kommunaalkulud väga madalal. Maja toimib soojustagastusega sundventilatsioonil ning paigaldatud on vesipõrandaküte.
Majas tegutseb aktiivne ja tubli korteriühistu.
Maja 2. korrusel asub üldkasutatav puhketsoon.
Maja küljel asub jalgrataste ja lapsevankrite hoiuruum.

PARKIMINE/PANIPAIK
Korteri juurde kuulub 2 kindlat parkimiskohta maja kõrval katuse-aluses parklas.
Lisaks kuulub korteri juurde panipaik 1.korrusel.

ÜMBRUS/TRANSPORT
Korter asub logistiliselt suurepärases kohas. Läheduses on olemas kõik eluks vajalik: mitmed poed, kinod, meelelahutusasutused, restoranid, koolid, lasteaiad, pargid. Ühistranspordipeatus asub kõigest 3 minutilise jalutuskäigu kaugusel ning ühistranspordiühendus kesklinna ja teiste linnaosadega on suurepärane.

LISAINFO
Kui tunned, et just see võiks olla sinu uus kodu, siis võta julgesti ühendust ja lähme koos vaatama.

275 000€

Tehingu liik: Müük
Kinnisvara tüüp: Korter
Aadress: Aiandi tn 7/1
Tubade arv: 4
Korrus: 4/8
Üldpind: 73.40 m2